Cuenca, Los Balcones

Ecuador

Sfeervol en klassiek hotel gevestigd in een oud koloniaal pand in het historische centrum van Cuenca. Het pand dateert uit de 18e eeuw en was ooit de werkplaats van kunstenaar Gaspar de Sangurima. In het restaurant kunt u terecht voor typische gerechten uit Ecuador gecombineerd met de Italiaanse keuken. Het ontbijt wordt geserveerd op het terras op de bovenste verdieping, vanwaar u zicht hebt op een klein deel van het centrum van Cuenca.

Locatie

Middenin het historische centrum van de stad Cuenca. U loopt in een paar minuten naar het bekende Calderon park. In de straat waar het hotel gevestigd is, zijn meerdere hotels, restaurants en winkels te vinden.

Accommodatie

De 15 kamers zijn verdeeld over twee verdiepingen en zijn geschikt voor maximaal 4 personen. Er zijn kamers met 1, 2 of 3 bedden. Elke kamer heeft een badkamer, televisie, bureau met stoel, verwarming, minibar en kluisje. Bij de inrichting is gebruik gemaakt van donker hout. Dit past perfect in de koloniale sfeer die het hotel uitstraalt. Een aantal kamers beschikt over een klein Frans balkon met zicht op de straat.

Voorzieningen
  • Ontbijtruimte
  • Restaurant voor diner
  • Wifi

 

Er is geen lift aanwezig.

Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën