Vogels spotten in Boca Tapada

Breng een bezoek aan een bijzonder en nog niet druk bezocht gebied, Boca Tapada. Hier gaat u naartoe als u de groene ara nog niet heeft gezien tijdens uw reis, want hier is de kans groot dat u deze kleurrijke vogel ziet. Maar er zijn nog veel meer vogelsoorten te spotten in het nabijgelegen Maquenque Wildlife Refuge. Er leven hier wel 410 verschillende soorten. De perfecte plek voor vogelliefhebbers!

Spot de bijzondere groene ara
Perfect voor vogelliefhebbers
Nog niet druk bezocht
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
Wie wildlife wil spotten in een uitbundig groene omgeving, moet naar Costa Rica gaan! Ik zag prachtige vogels, maar ook luiaards en walvissen.
1-Cocktails-met-zonsondergang_1_329393
Lara Huisenga
In het sfeervolle Latijns-Amerika voel ik me altijd direct thuis. Wat een heerlijk continent. Mijn ervaringen deel ik graag met u!

Reis van dag tot dag: Vogels spotten in Boca Tapada

Dag 1   Aankomst Boca Tapada
Dag 2   Boca Tapada
Dag 3   Vertrek Boca Tapada

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Boca Tapada

Costa-Rica-Boca-Tapada-rivier

Op naar Boca Tapada, één van de beste plekken in Costa Rica om vogels te spotten. Waaronder de bijzondere groene ara. Tegen de grens met Nicaragua vindt u dit bijzondere en ongerepte stukje natuur. De accommodatie is alleen per boot te bereiken. Zodra u uitstapt voelt u zich één met de natuur. Wat een paradijs!

In de middag gaat u met een specialistische gids op pad. De wandeling duurt ongeveer 2,5 uur. Hij kent het gebied als de beste en gaat met u op zoek naar de dieren waar het Maquenque Wildlife Refuge om bekend staat. De gids vertelt enthousiast over de bijzondere flora en fauna. Kijk goed om u heen, wie weet ziet u wel een groene ara overvliegen of een ‘bluejeans’-kikker in de bosjes.

 

Overnachting in Boca Tapada.
Inclusief boot, wandeling met gids, diner

Dag 2 Boca Tapada

Na het ontbijt gaat u samen met een gespecialiseerde gids op pad. Stap in de kajak en kijk goed om u heen. De gids zal onderweg meer vertellen over de flora en fauna in dit gebied. Misschien passeert u wel een krokodil of schildpad aan de waterkant. Aapjes slingeren tussen de bomen en kleurrijke vogels vliegen over. De ochtend is het beste moment van de dag om dieren te spotten. Dan zijn ze vaak actief en op zoek naar eten. Peddel rustig door en geniet van de rust en junglegeluiden om u heen. Wat een geweldige manier om de dag te starten.

De middag is ter vrije besteding.

 

Overnachting in Boca Tapada.
Inclusief ontbijt, kajakken met gids, diner

Het boerenleven en chocolade proeven
Boca Tapada

Het boerenleven en chocolade proeven

Dompel u onder in het boerenleven op Don Eduardo’s boerderij. Leer de kneepjes van het vak tijdens deze tour...

In de avond op zoek naar dieren
Boca Tapada

In de avond op zoek naar dieren

Wat is er leuker dan ’s avonds, als het donker is, op zoek te gaan naar dieren in de jungle? U ziet dan hele...

Dag 3 Vertrek Boca Tapada

Kajakken op het water in Boca Tapada Spot de toekan in Boca Tapada, Costa Rica

Helaas neemt u vandaag alweer afscheid van dit paradijs. Na het ontbijt stapt u in het bootje die u terugbrengt naar de overkant van de rivier. Wat dacht u van een verblijf in Tortuguero National Park om op zoek te gaan naar schildpadden? Of ontdek de rest van de hoogtepunten van Costa Rica.

 

Inclusief ontbijt, boot

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën