Chobe National Park, Chobe Elephant Camp

Botswana

Met de Choberivier voor de deur heeft Chobe Elephant Camp een unieke locatie. Zowel vanuit het hoofgedeelte als de zeventien kamers heeft u uitzicht over de rivier en omgeving. Bij zonsondergang is het een groot kleurenspektakel. De safari’s zijn afwisselend in een voertuig en per boot. Bezoek ook een de Ngoma village, boeiend want hier leert u meer over de gewoontes en tradities van de lokale bevolking.

Locatie

Aan de Choberivier grenst het kamp aan de westkant van het Chobe National Park. De internationale luchthaven van Kasane ligt op een uurtje rijden. Op 5 kilometer afstand is de Ngomabrug die Botswana met buurland Namibië verbindt. Dus ook voor een combinatiereis per huurauto is het een perfecte locatie.

Accommodatie

Het vriendelijke personeel staat u bij aankomst al op te wachten, direct voelt u zich thuis. Het uitzicht op de rivier is het eerste wat opvalt, u bent op een mooie plek aangekomen. In het open eetgedeelte worden de maaltijden geserveerd. Bij het zwembad is het goed toeven op de warme momenten van de dag. En wat te denken van het uitzicht hier…op de Choberivier! Bestel een drankje aan de bar en maak een praatje met uw safarigids. Hij zal u gepassioneerd vertellen over zijn leven in de bush. Wat de kamers zo bijzonder maakt is dat er geen ramen zijn maar horgaas. Geen geluid uit de bush zal u ontgaan: niet overdag maar ook niet ’s nachts. U gaat dagelijks twee keer op safari, de ene keer in een open voertuig, de andere keer per boot. Breng ook een bezoek aan het lokale dorp Ngoma en kijk hier hoe de lokale bevolking leeft.

 

Kamertypen: 

  • De veertien kamers liggen verspreid over het terrein en beschikken over stenen muren horgaas als ramen; zo hoort u de hele dag en nacht geluiden uit de bush. Er is een badkamer met douche en toilet. Een keer iets anders? Spring dan onder de buitendouche en geniet van het uitzicht over de natuur. Airconditioning, fan, kluis, muskietennet en veranda zijn de andere faciliteiten.
  • Dit zijn drie standaardkamers met een lounge in het midden. Ideaal voor vier vrienden of een familie met 2 kinderen (vanaf 6 jaar zijn kinderen welkom).
Voorzieningen
  • Uitzicht
  • Eetgedeelte
  • Bar
  • Zwembad
  • Safari-activiteiten
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën