Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Om de natuur van Patagonië nog beter te beleven en de frisse lucht op te snuiven, is een paardrijtocht ideaal. U wordt opgehaald en naar de Roca Lake Ranch gebracht bij het Roca meer. U verlaat de steppe voor een gevarieerder landschap. De paarden worden opgezadeld en in ongeveer een uur rijdt u naar een uitzichtpunt. U komt geen mens tegen en voelt hoe overweldigend de natuur om u heen is. U ziet het Roca meer, de gletsjer van Perito Moreno, heuvels, bergtoppen en  rivieren. Vanaf dit panorama rijdt u nog anderhalf uur verder naar een plek voor de lunch. Rundvlees gestoofd met uien en knoflook, vergezeld van een goed glas wijn staat op het menu (als u geen vlees eet, geef dat van tevoren even door). Na de lunch rijdt u nog drie uur.

Ervaring met paardrijden is niet noodzakelijk (maar houd er wel rekening mee dat u uren op de rug van een paard zit). Het wordt afgeraden om met kinderen onder de 7 jaar deel te nemen aan deze excursie. Draag comfortabele schoenen met platte zolen en neem handschoenen en zonnebrand mee. Het is niet toegestaan te roken tijdens de hele excursie.

                            

Deze excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: transfers, lunch, drankjes, regenponcho, een soort slobkousen tegen de kou, verzekering, Engelssprekende begeleider.