Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Hele dag

Estancia Cristina is een oude nederzetting van de eerste mensen die zich in dit gebied vestigden. Ze hadden een mooie plek gekozen, die alleen per boot bereikbaar is en waarbij u uitzicht heeft op de enorme Upsala gletsjer, de grootste in het hele National Park. Estancia Cristina biedt een goede combi van historie, natuur en plezier. U vaart over Lago de Argentina en ziet onderweg ijsschotsen, gletsjers en bergen met besneeuwde toppen. U vaart tot vlak voor de Upsala gletsjer, wat voelt u zich nietig tegenover deze enorme wand van ijs. Rond lunchtijd arriveert u bij de estancia. ’s Middags neemt u deel aan een begeleide wandeling over het landgoed. U brengt een bezoek aan het museum dat bij het landgoed hoort en aan de kapel. Uw gids vertelt allerlei weetjes over de tradities en gewoontes en over het leven op zo’n afgelegen ranch. Aan het einde van de middag vaart u weer terug.

 

Deze excursie is ook te boeken met een quad-tocht of met een bezichtiging van fossielen. Eveneens is het mogelijk om op de Estancia te slapen.

 

Deze excursie is samen met andere reizigers.

 

Inclusief: vervoer, Engelssprekende gids, boottocht, lunchbox of asado (afhankelijk van welke variant u kiest), entreegeld National Park