Darién, Canopy Camp

Panama

In een ongerept gebied waar weinig toeristen komen, staan enkele compleet ingerichte tenten. U heeft uw eigen tent met een echt bed en een eigen badkamer.

Locatie

Darién is een groot gebied, de streek die Panama en Colombia met elkaar verbindt. Er komen weinig toeristen. Er zijn ook geen hotels, de enige manier om hier te verblijven is in dit tented camp. Er is niets in de omgeving: geen mensen, nauwelijks dorpjes, geen restaurants en geen winkels. Wel veel natuurschoon en veel vogels. Dit is alleen voor de flexibele reiziger geschikt, die tegen een stootje kan, en die zonder luxe kan. Apen, veel soorten vogels en vlinders zijn vaste bezoekers van het Canopy Camp.

Accommodatie

In totaal zijn er slechts acht tenten: exclusiviteit is gewaarborgd! De tenten in Afrikaanse safari-stijl staan op een houten platform in de jungle. U heeft veel privacy. En vanuit uw tent kijkt u uit op de jungle.

Er zijn twee verschillende types tenten.

De standaard suite tent is al prima. Er is meer dan voldoende ruimte om uw spullen neer te zetten. De tenten kunnen compleet afgesloten worden, maar als u het dekzeil over de ramen opent, is het licht. Er zijn tenten met een tweepersoonsbed en tenten met twee eenpersoonsbedden. De vloer van de tenten is van hout. Er staat een ventilator en er hangt een lamp.

De deluxe suite tenten zijn wat groter en er is een extra ruimte om nog een extra bed neer te zetten.

Neem zonnebrand, insectenspray, een regenjas, een zaklamp, een hervulbare waterfles, een verrekijker en natuurlijk uw camera mee. Rubber laarzen worden aangeraden tijdens de wandelingen; het kan flink modderig zijn. Dichte wandelschoenen zijn ook een aanrader. Omdat het heel vochtig kan zijn in dit gebied, is het handig om zakjes mee te nemen voor uw waardevolle papieren en elektrische apparaten. Silicagel werkt goed tegen vocht.

Voorzieningen
  • Restaurant
  • Goede mogelijkheden voor vogelspotten
  • Er is soms wifi (langzaam, maar toch….)
Bouwstenen bij dit hotel
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën