Evelyn
Specialist Japan, Maleisië en Thailand

Evelyn

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Japan, Maleisië, Borneo, Singapore, Indonesië (Bali), Thailand, Laos, Zuid-Afrika, Mauritius, Australië en Nieuw-Zeeland. 

Reizen geeft mij een gevoel van vrijheid en van persoonlijke ontwikkeling. Na mijn studie toerisme ben ik gaan reizen door Australië en Nieuw-Zeeland om daar tot de conclusie te komen dat ik graag meer van de wereld wilde zien, voor een langere tijd. Ik ben als reisleidster gaan werken in o.a. Thailand, Laos, Maleisië en Zuid-Afrika. Voor Van Verre Reizen heb ik eind 2023 het bijzondere Japan bezocht. Ik heb deze mooie bestemmingen mogen leren kennen en graag wil ik mijn ervaringen delen, zodat we samen een prachtige maatwerkreis kunnen opstellen.

 

    

 

Mijn mooiste reis ooit 

Maleisië is wel het land dat mijn hart gestolen heeft. Ik heb 2,5 jaar in de prachtige land gewoond en gewerkt en de meest afwisselende plekken bezocht. Zo heb ik door de jungle gavaren, over hangbruggen in Taman Negara gelopen en kennis gemaakt met het Hollands VOC verleden in Melaka. Ik ging terug in de tijd aan de oostkust, bezocht de bounty eilanden om heerlijk tot rust te komen en maakte het bruisende stadsleven in Kuala Lumpur mee. Voor meer intense natuur moet je in Borneo zijn. Daarnaast is de bevolking van Maleisië zeer hartelijk en is het eten om van te smullen. Er is zoveel te zien en te beleven, of je nu met z’n tweeën op reis gaat of samen met jouw kinderen: Maleisië is een droombestemming voor iedereen!

    

 

    

Manuel-Antonio-5-Squirrel-Monkey(15)

Mijn bucketlist

In Latijns-Amerika ben ik nog niet geweest. Costa Rica is een land waar ik graag naar toe zou willen, de flora en fauna zijn er prachtig. Maar ook een reis door Canada staat op mijn bucketlist, om de moderne steden te bezoeken, maar ook om wildlife te spotten en te wandelen door de nationale parken.

 

Graag help ik u met het samenstellen van uw vakantie naar Japan, Maleisië of Thailand.

 

Evelyn

0299-475083

Evelyn@vanverre.nl

Mijn favoriete Van Verre reizen
Japan-Kyoto-Kimono-Parasol
Voorbeeldreis Japan

Rondreis Japan: Kennismaking met Japan

Honshu: Tokyo, wereldstad met musea, tal van verschillende wijken > Kyoto, authentieke cultuur met geisha’s, dagtour Nara > Hiroshima, verleden met atoombom en dagtour Miyajima > Osaka > Koyasan, tempelverblijf > Osaka

Batu-Caves-kleurrijke-trappen_1_622436
Voorbeeldreis West-Maleisië

Autorondreis Maleisië: Authentiek West-Maleisië

West-Maleisië, westkant: Kuala Lumpur > Melaka. Centraal: Cameron Highlands, thee. West: Penang. Oostkant: Pasir Belanda, kampung > Penarik, prachtig > Lang Tengah, eiland > eiland Redang, rond beide bounty-eilanden snorkelen.

 

borneo-localebevolking14(9)
Voorbeeldreis Borneo

Rondreis Borneo: Natuurpracht van Borneo

Borneo, Sarawak: Kuching, tocht Bako NP > Batang Ai > Kuching > Mulu NP, grotten/ jungle. Borneo, Sabah: Kota Kinabalu > via orang-oetan opvangkamp naar Sukau Kinabatangan NP, moerasjungle en olifanten > Gaya Island, strand.