Caroline
Specialist Afrika

Caroline

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Indonesië, Mauritius, Dubai, Zuid-Afrika, Tanzania, Namibië, Victoria Falls (Zambia kant), New York, Canada en Costa Rica.

Hoe fantastisch is het om de hele dag met reizen bezig te zijn! Al sinds 1985 ben ik werkzaam in de reiswereld, niets is mooier om de wereld te ontdekken. Of dat nou ver weg is, ergens in Europa een stedentrip of lekker dichtbij in eigen land. Tijdens een inspectiereis naar Zuid-Afrika is mijn liefde voor Afrika ontstaan. Het prachtige landschap, de mensen, de geuren, het heerlijke eten en uiteraard het Wildlife. Ik vind het elke keer weer een uitdaging om samen met U een mooie reis samen te stellen om zo het “Afrika-virus” over te brengen.

 

    

 

Mijn mooiste reis ooit

Jeetje moet ik echt een keuze maken?

Ik heb hele mooie herinneringen aan de reis naar Indonesië samen met mijn ouders, op zoek naar mijn roots in het geboorteland van mijn moeder. Vijf weken gereisd door Java, Bali en Sumatra, met als hoogtepunt de orang-oetans in Bukit Lawang. Maar ook de reis met mijn kinderen naar Costa Rica is een reis waar we het nog vaak samen over hebben, wat een prachtig land. Maar de mooiste reis is toch wel de reis naar Zuid-Afrika met mijn gezin. Tijdens deze reis ben ik getrouwd in HluHluwe Imfolozi Park, in the middle of nowhere in de prachtige natuur. Ik hoop nog heel veel mooie reizen te maken!

 

    

 

Mijn bucketlist

De lijst is nog zo lang! Hoog op de lijst staan Botswana, Kenia, Maleisië & Thailand. Maar ook Australië, Chili en Peru…zal ik nog even doorgaan? 

Graag help ik u met het samenstellen van een rondreis naar Afrika

 

Caroline

0299-475083

caroline@vanverre.nl

Mijn favoriete Van Verre reizen
Zuid-Afrika-Krugerpark-Leeuw1
Voorbeeldreis Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika per auto: Complete safarireis

Noord: Johannesburg > Hazyview, Panoramaroute > Sabi Sands privéreservaat, safari > Krugerpark, Big Five. eSwatini (Swaziland): Hlane, nog meer safari. Midden: Hluhluwe-Imfolozi NP, witte én zwarte neushoorns > St. Lucia, vogels > Umhlanga.

Tanzania-Masai-Family_1_420969
Voorbeeldsafari Tanzania

Rondreis Tanzania: Familiesafari Tanzania

Noord-Tanzania: ArushaWest Kilimanjaro, bezoek de Masai > Tarangire, op safari > Mto wa Mbu, fiets met de Masai > Serengeti National Park, spot de Big 5 > Ngorongoro-krater, spot de zwarte neushoorn.