Wendy
Specialist Japan en Thailand

Wendy

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Japan, Thailand en Vietnam.

Van kleins af aan reis ik met mijn ouders naar alle uithoeken van Europa. Ik vond het altijd spannend waar we nu weer terecht zouden komen. Uiteindelijk vond ik het tijd om buiten Europa te reizen. Het continent wat mij het meeste aansprak was Azië en daar wilde ik dan ook mijn eerste verre reis naar maken. Na twee prachtige reizen door Vietnam en Thailand smaakte dat naar meer. Na een stage in het buitenland kwam ik erachter dat ik meer met reizen wilde gaan doen. Na gewisseld te zijn van opleiding en vele andere studiereizen te hebben gemaakt, werd het mij duidelijk dat de reisbranche de branche is voor mij. Ik wil meer van de wereld zien en buiten Europa reizen is waar mijn interesse ligt.

 

De reizen hebben indruk op mij gemaakt. Nieuwe plekken ontdekken en het ontmoeten van andere culturen is wat mij gelukkig maakt.

 

    

 

Mijn mooiste reis ooit 

De eerste reis die ik heb gemaakt naar Vietnam is mijn mooiste reis op het moment. De cultuur, de mensen en de manier van leven spraken mij aan en wil ik nog meerdere keren beleven. Het bezoek aan Ho Chi Minh City, Hanoi, de cruise bij Halong Bay en het bezoeken van de drijvende markt Cai Rang. De combinatie van geschiedenis, strand, rijstvelden, steden en het eten maakte het voor mij een ideale reis waarin je alles van het land ziet en de cultuur proeft, maar er ook tijd is om te relaxen.

 

     

Mijn bucketlist

Mijn liefde voor reizen is alleen maar aan het groeien. Azië is het continent wat mij het meest aanspreekt en ik verder zou willen ontdekken. Bovenaan mijn bucketlist staat Indonesië en Sri Lanka in combinatie met de Malediven bezoeken. Indonesië vooral om de geschiedenis van het land, maar natuurlijk ook om het lekkere eten en de azuurblauwe zeeën. Naar Sri Lanka wil ik toe om bijzondere safari trips door de nationale parken te maken, de witte stranden en het bewonderen van de Fresco’s in de tempels.

 

Toch zou ik ook ooit richting Noord-Amerika willen reizen. Canada is een land wat mij aanspreekt. Een reis, wel met een eigen auto, naar bijzondere plekken zoals het Banff National Park, de prachtige watervallen van Dawson Falls en de stad Vancouver staat hoog op mijn lijstje. Maar het kleurrijke Colombia spreekt me ook steeds meer aan. Er zijn nog heel veel unieke plekken die ik zou willen bezoeken en mijn bucketlist wordt alsmaar langer.

 

Graag help ik u met het samenstellen van uw vakantie naar Thailand of een mooie rondreis Japan

 

Wendy

0299-475083

wendys@vanverre.nl

Mijn favoriete Van Verre reizen
Thailand-Khao-Sok-jungle1(9)
Voorbeeldreis Thailand

Rondreis Thailand: Van jungle naar strand

Ideale reis tijdens onze lente- en zomerperiode.

 

Khao Sok, junglesafari > Koh Samui, strand > Koh Phangan, wandel naar de watervallen, avondmarkt > Koh Tao, schildpaddeneiland > Bangkok, fietsen

japanese-lantaarns
Voorbeeldreis Japan

Rondreis Japan: Hoogtepunten van Japan

Honshu: Tokyo > Matsumoto, kasteel > Takayama, Japanse Alpen > Shirakawago > Kanazawa, samoerai en geisha’s > Hiroshima, oorlogsverleden > Osaka > Kyoto > Hakone, met Mount Fuji > Tokyo

 

Een lokale stam in Sapa, het noorden van Vietnam
Voorbeeldreis Vietnam

Rondreis Vietnam: Van zuid naar noord of andersom

Zuid-Vietnam: Hoi Chi Minh City, Cu Chi tunnels > Mekongdelta Centraal-Vietnam: Hoi An > Hue > Phong Nha NP Noord-Vietnam: Hanoi > Sapa > cruise Halong Bay > Ninh Binh