terug naar overzicht

Bouwsteen Diep in de jungle van Sarawak

In het kort over Diep in de jungle van Sarawak

Vanuit de stad Kuching brengt u een bezoek aan de Iban stam. De Iban, in vroeger tijden gevaarlijke koppensneller, zijn de oorspronkelijke bewoners van Sarawak. U maakt kennis met deze stam tijdens uw verblijf in het nationaal park Batang Ai. U vaart en loopt door de dichte jungle, onderweg luncht u aan de oever van de rivier middenin de pure natuur.

Rust en oerwoudgeluiden; genieten dus! U ziet hoe de stamleden van de Ulu Ai in hun oorspronkelijke stamhuis (Longhouse) leven, en u overnacht vlakbij in een eenvoudige maar comfortabele jungle lodge met spectaculaire ligging.  

maleisie-batangai-natuur-waterval(10)

Route

Dag 1   Naar Kuching

Dag 2   Kuching -  Batang Ai, Nanga Sumpa

Dag 2   Batang Ai, Nanga Sumpa

Dag 3   Batang Ai, Nanga Sumpa – Kuching 

Dag 4   Vertrek Kuching

borneo-sepilok-aap10(10)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Maleisië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.    

DSC_0430_gfabzz(10)

Tips

  • U kunt deze bouwsteen uitbreiden met een nacht in het nabijgelegen Kasai Jungle Camp. U vaart met een longboot en u loopt via jungle paden naar dit nog dieper in de jungle gelegen kamp. U bent hier in het leefgebied van wilde orang-oetans, en er is een kleine kans dat u deze prachtige dieren zult horen en zelfs zien!
  • U overnacht in een gemeenschappelijke slaapruimte op een matras op de grond. Over uw matras wordt een klamboe gespannen.

Overige informatie

Accommodatie

U overnacht in een eenvoudige jungle-lodge, zie tabje Hotels.

 

Vervoer

U wordt per minibus en bootjes naar uw plaatsen van bestemming gebracht.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is. Het is dus een privéreis, geen groepsreis. Tijdens de transfers, boottochten en excursies reist u echter wel in kleine internationale groepjes. Per locatie zijn dit praktisch altijd andere reizigers. Privé reizen kan ook, maar de prijs is dan wel behoorlijk hoger.

 

De vluchten naar Maleisië

Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.