Bouwsteen Honeymoon op de Malediven

Verblijf romantisch op het Hurawalhi Island Resort tijdens uw huwelijksreis op de Malediven. Ga snorkelen of duiken bij het kleurrijke huisrif en zwem met zeeschildpadden en vriendelijke haaien. Vang uw eigen maaltijd tijdens een visexcursie of dineer 5,8 meter diep in het onderwater restaurant. Spot groepen dolfijnen of zwem met mantaroggen tijdens verschillende excursies die er vanaf het resort zijn.

 

Onderwaterrestaurant
Verblijf in Adults Only resort
Romantisch verblijf
Maleisie-Belum-Temenggor_2_621373
Julie
Na mijn rondreis door Sri Lanka is mijn passie voor andere culturen, ongerepte natuur en authentieke plekjes ontstaan.
Sri-Lanka-Renee
Renée
Sri Lanka is een prachtige bestemming. Niet al te groot, maar heel divers. Benieuwd naar mijn verhalen?

Reis van dag tot dag: Honeymoon op de Malediven

Dag 1      Aankomst Hurawalhi Island resort

Dag 2      Hurawalhi Island Resort

Dag 3      Hurawalhi Island Resort

Dag 4      Hurawalhi Island Resort

Dag 5      Malé City, vertrek

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Huravalhi, Hurawalhi Island Resort

Welkom in dit romantische paradijs

Hurawalhi-Zwembad-02 Hurawalhi-Hurawalhi-Island-Resort-01 Hurawalhi-Romantisch-dineren-04

Romantischer met een spierwit zandstrand en helderblauw water kan bijna niet! Overnacht voor 4 nachten op het Hurawalhi Island Resort (Adults only). Vanaf Malé vliegt u binnen 45 minuten met een watervliegtuig naar Huravalhi. U verblijft op basis van logies & ontbijt. U kunt ervoor kiezen om dit te upgraden naar halfpension, volpension of All Inclusive Premium.

 

De rest van de dag heeft u ter vrije besteding. Neem een duik in het blauwe water of geniet van een romantisch diner in een van de restaurants.

 

Overnachting op Huravalhi.

Inclusief watervliegtuig

Dag 2 Huravalhi, Hurawalhi Island Resort

Ontdek de onderwaterwereld tijdens een ochtendduik!

Neem in de ochtend een verfrissende duik in het water en snorkel boven kleurrijke vissen en zeeschildpadden. Wilt u liever echt gaan duiken? Het eiland is er de perfecte plek voor. Bij het huisrif ziet u kleurrijk koraal en komt u vriendelijke rifhaaien tegen. Misschien zwemt een groep mantaroggen u wel tegemoet! Verder heeft de Lhaviyani Atol meer dan 50 plekken om te duiken. Dus wilt u liever mee op excursie naar een van de andere duikplekken in de atol, dan is dat geen probleem. Het resort beschikt een bijzonder restaurant dat volledig uit glas bestaat en ook nog eens onder water ligt. Ga romantisch dineren 5,8 meter onder de zeespiegel! Dit is een ervaring die u niet wilt missen. 

 

Overnachting op Huravalhi.

Inclusief ontbijt

Dag 3 Huravalhi, Hurawalhi Island Resort

Spot groepen dolfijnen

Hurawalhi-Suppen-01

Begin de dag met een heerlijk ontbijt. Ga samen romantisch suppen op het heldere water en kom helemaal tot rust door de natuurgeluiden om u heen. Stap aan boord van een speedboot en ga op zoek naar dolfijnen. Dolfijnen komen vaak naar dezelfde locaties dag na dag, dus de kans is groot dat de kapitein deze dieren weet te spotten. Bij terugkomst kunt u ervoor kiezen om nog een duik te nemen in het water of leg uw handdoek neer om het witte strand en geniet van de warmte.

 

Overnachting op Huravalhi.

Inclusief ontbijt

Dag 4 Huravalhi, Hurawalhi Island Resort

Romantische excursies

Bij deze honeymoon bouwsteen staat romantiek centraal. Bij het Hurawalhi resort vindt u een overvloed aan romantische excursies. Voor ultieme ontspanning in Maledivische stijl bezoekt u Hurawalhi’s eigen ‘Dream Island’. Of ga mee op visexcursie en eet een heerlijk zelf gevangen visje of geniet van sfeer op de boot.

 

Overnachting op Huravalhi.

Inclusief ontbijt

 

Dag 5 Huravalhi - Malé City

hurawalhi-Romantische-excursie-09 Hurawalhi-Snorkelen-07 hurawalhi-Vis-excursie-08

Hopelijk heeft u genoten van uw tropische reis naar Huravalhi, op de Malediven. Toch nog niet genoeg gezien? Verleng uw reis op de Malediven met een verblijf op een ander eiland of maak eerst een rondreis over Sri Lanka.

 

Inclusief ontbijt, transfer per watervliegtuig

 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën