Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Vandaag gaat u de onderwaterwereld van de Galapagoseilanden op twee fantastische duikplekken verkennen.

Iedere dag worden andere eilanden aangedaan. Soms is de stroming sterk, andere plekken zijn ook uitstekend geschikt voor minder ervaren duikers. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden met uw ervaring en de dag waarop u wilt duiken. We gaan bijvoorbeeld naar Cousin’s Rock, Floreana, Gordon Rocks, Seymour, Bartolomé, Beagle en Daphne. Waar u ook de onderwaterwereld gaat ontdekken, het is als nergens anders ter wereld! Zwarte koralen, zeepaardjes, zeeleeuwen, zeeleguanen, roggen, zeeschildpadden, barracuda’s, Galapagoshaaien en witpuntrifhaaien, koraalrifvissen en octopussen zijn zo maar een greep uit de dieren die u hier kunt zien. Heel bijzonder zijn de hamerhaaien bij Gordon Rocks.

U dient over een duikbrevet te beschikken om deel te nemen aan één van deze duikexcursies (PADI, NAUI, CMAS of SSI). Voor sommige duikexcursies is een minimum aantal eerdere duiken vereist.

                                              

Deze excursie is samen met andere reizigers.

Inclusief: volledige duikuitrusting met wetsuit, vest, mask, fins, cap, gloves, weight belt en luchtflessen, Engelssprekende duikinstructeur en picknicklunch