terug naar overzicht

Bouwsteen Cambodja in een flits

In het kort over Cambodja in een flits

In korte tijd een goede indruk krijgen van Cambodja is heel goed mogelijk. De eerste dagen bezoekt u de mooiste hoogtepunten van het indrukwekkende Angkor Wat complex, afgewisseld met een fietstocht in de natuur. In 3 uur rijden met de auto bereikt u de tweede, grootste stad van het land, Battambang. In het centrum zijn nog vele koloniale panden te bewonderen. U gaat een dag op pad met een gids om de mensen op het platteland te ontmoeten.

 

De lange rit naar Phnom Penh wordt interessant door leuke bezoeken onderweg en de Engelssprekende gids die u van alles over het leven in Cambodja kan vertellen. De tour eindigt in de hoofdstad Phnom Penh met een blik in het verleden. Juist als u niet zoveel tijd heeft is deze route een aanrader! Zo ziet u nèt even meer van het gastvrije Cambodja.  

VanVerre1 (96)

Route

Dag 1     Siem Reap, aankomst

Dag 2     Siem Reap

Dag 3     Siem Reap

Dag 4     Siem Reap - Battambang

Dag 5     Battambang

Dag 6     Battambang - Phnom Penh

Dag 7     Phnom Penh

Dag 8     Phnom Penh, vertrek

VanVerre1 (189)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Cambodja. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door. We passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven, dan passen wij dit voor u aan. De reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tips:

  •  Deze tour kan ook in omgekeerde volgorde uitgevoerd worden.
  •  Na Phnom Penh kunt u doorreizen naar de jungle van Koh Kong of de bounty-eilanden voor de kust van Sihanoukville. 

 

Overige informatie

Accommodaties

We boeken goede hotels, daar waar mogelijk. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u voorkeur geeft aan een ander hotel: geen probleem, wij passen dit graag in een offerte voor u aan. Wij bieden alle goede hotels aan, zie 'Hotels' in de linker menubalk.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen is. Het is een privéreis, geen groepsreis.

 

Vervoer en Gidsen

U heeft overal tijdens transfers, verplaatsing tussen plaatsen en excursies een auto/minibusje of tuktuk. Tijdens de excursies gaat er een Engelssprekende gids mee. Alles wat inclusief is staat per dag vermeld en bij tabje Prijsindicatie.  

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.