Nicole
Specialist Thailand en Canada

Nicole

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Thailand, Vietnam, Indonesië, Hong Kong, Amerika en Canada.

Wat leuk dat u dit leest! Vanaf jonge leeftijd ontdek ik graag de mooiste plekjes van de wereld. Hoe leuk is het om dagelijks bezig te zijn met mensen te helpen hun droomreis te verwezenlijken. Ik word daar in ieder geval erg blij van. En uiteraard blijf ik ook actief met mooie reisjes maken. Ver weg, maar ook gewoon dichtbij huis.

Noord-Thailand   Loei, Thailand   Thailand

 

Mijn mooiste reis ooit gemaakt

Er zijn zoveel mooie momenten in mijn reizen geweest dat ik niet specifiek een mooiste reis kan uitkiezen. Ik kan erg genieten van het buiten zijn en de natuur ontdekken. Vaak ook in combinatie met actieve wandelingen en fietstochten. De hardloopschoenen gaan altijd mee voor een leuke run. Het oosten van Thailand heeft mij zeer verrast, de glimlach van Thailand komt hier zeker vandaan!

Hoogtepunt van Vietnam was voor mij het noorden. De natuur rondom vond ik echt fantastisch en Hanoi heeft mijn mening over steden zeker veranderd. Een sfeervolle stad waarbij je je ogen uitkijkt in de diverse kleine straatjes met elk zijn eigen ambacht.

Thailand   Nang Yuan Island   Indonesië

Mijn reisblogs
Veelzijdig Oost-Canada

Veelzijdig Oost-Canada

Waarom naar Chiang mai?

Waarom naar Chiang mai?

Olifantensafari in Thailand

Olifantensafari in Thailand

Mijn inspectiereizen voor Van Verre

Voor Van Verre ben ik meermaals in Thailand geweest. Het onontdekte Oosten van Thailand heb ik als eerste bezocht. Daarna een mooie reis naar de hoogtepunten in het noorden en zuiden van Thailand. Mijn laatste reis was september 2019 om de hotels en eilanden te verkennen in het Zuidoosten van Thailand en het onvergetelijke natuurpark Khao Sok.

Thailand    oost-Thailand

Zuid-Afrika-Fauna-giraffen1_3_299461

Mijn bucketlist

Mijn persoonlijke wensenlijst is te lang en er blijven maar bestemmingen bijkomen! Graag wil ik giraffen spotten in Afrika.

Laos staat ook nog hoog op mijn wensenlijstje.

Een mooie rondreis naar het veelzijdige Chili is sinds kort toch ook wel toegevoegd.

Wij helpen graag bij het samenstellen van een privéreis.

 

Nicole

0299-475083

nicole@vanverre.nl

Mijn favoriete Van Verre reizen
Thailand-River-Kwai-Treinspoor
Thailand en Laos

Combinatiereis Het beste van Thailand en Laos

Thailand: Fietsen door Bangkok >bezoek tempels Ayutthaya en Chiang Mai. Van Chiang Rai naar Laos, per boot over de Mekong naar Luang Prabang > Vang Vieng > Vientiane > terug naar Bangkok > eindigen aan het Thaise strand van Hua Hin.

Fietsen door de rijstvelden in Vietnam
Voorbeeldreis Vietnam

Rondreis Vietnam: Actief en avontuurlijk Vietnam

Noord-Vietnam: Hanoi > cruise Halong Bay  > nachttrein > Sapa > Ta Van, wandelen > Mai Chau, fietsen, kajakken > Ninh Binh Centraal-Vietnam: An Bang, strand > kamperen Cham Island

Chili-Patagonie-Puerto-Chacabuco1_1_429882
Voorbeeldreis Chili

Rondreis Chili per auto: Carretera Austral

Beste reisperiode: november t/m maart

 

Santiago > Puerto Montt > Hornopirén > Caleta Gonzalo > Futaleufú > Puyuhuapi > Coyhaique > Puerto Río Tranquilo > Valle de Chacabuco > Puerto Guadal > Balmaceda > Maipo Vallei