terug naar overzicht

Bouwsteen Grotten in tropisch regenwoud

In het kort over Grotten in tropisch regenwoud

Enorme grotten, verborgen in de jungle van het Mulu National Park. Tijdens deze reis bezoekt u de meest spectaculaire grotten, waarvan één zelfs zo groot is dat er een kathedraal in past. In een andere grot is een ondergrondse rivier, die kilometers diep zijn oorsprong vindt.

Ook herbergt het Mulu National Park een grot, die de diepste ter wereld is. Deze reis voert naar het noordelijke deel van Sarawak; eigenlijk is het centraal Borneo, want Mulu ligt in het midden van Borneo.

maleisie-mulu-grot2(10)

Route

Dag 1      Naar Mulu National Park

Dag 2      Mulu National Park

Dag 3      Vertrek Mulu National Park 

maleisie-mulu-vogeltje(10)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Maleisië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.   

 


 

maleisie-mulu591(10)

Tip

  • Heeft u voldoende tijd? Verblijf dan een nacht langer in Mulu National Park. U heeft dan echt de tijd om dit prachtige gebied te verkennen. Er is namelijk, buiten de grotten om die u tijdens deze tour bezoekt, nog veel meer te doen en zien in Mulu National Park.

Overige informatie

Accommodatie

U verblijft middenin de jungle in het luxe Mulu Marriott Resort. Een mooi jungle resort; voorzien van alle gemakken (waaronder een zwembad), zie tabje Hotels.

 

Vervoer

Per tuk-tuk of open bus reist u tussen uw resort en de luchthaven en tussen uw resort en de entree van het nationale park. In het nationale park wandelt u, en vaart u in een traditionele longtailboot.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is. Het is dus een privéreis, geen groepsreis. Tijdens de transfers, boottochten en excursies reist u echter wel in kleine internationale groepjes. Per locatie zijn dit praktisch altijd andere reizigers. Privé reizen kan ook, maar de prijs is dan wel behoorlijk hoger.

 

De vluchten naar Maleisië

Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.