Bouwsteen De stad Palembang

Palembang is een stad waar veel Nederlanders herinneringen hebben of op zoek gaan naar hun roots. In het verleden werkten veel Nederlanders hier in de olie-industrie. Tijdens uw verblijf in Palembang gaat u samen met uw gids en chauffeur op zoek naar persoonlijke herinneringen en bezoekt u de bezienswaardigheden van de stad.

Op zoek naar Nederlandse roots
Koloniaal verleden
Authentiek Indonesië
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.

Reis van dag tot dag: De stad Palembang

Dag 1      Aankomst Palembang

Dag 2      Palembang

Dag 3      Vertrek Palembang

 

 

 

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Palembang

Sumatra-palembang-brug

De stad Palembang spreidt zich uit aan beide kanten van de brede Musi-rivier. Interessant om te bezoeken is de oude moskee, die een paar jaar geleden in zijn oude luister is hersteld. Moderner is de Amperabrug, die de Japanners hebben gebouwd als een soort genoegdoening na de Tweede Wereldoorlog. Twee imposante torens accentueren de brug. Omdat de rivier midden door de stad loopt, is het belangrijk voor het dagelijkse leven. U ziet veel woonboten en er is een drijvende markt. Veel mensen bezoeken Palembang, omdat hier vroeger familieleden hebben gewoond. In het gebied rondom Palembang werd en wordt nog steeds olie gewonnen.

 

Overnachting in Palembang.

Inclusief privé-auto/busje met chauffeur, Engelssprekende gids

Dag 2 Palembang

Als u geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Palembang dan raden wij aan om het Balaputradewa Museum te bezoeken, die iets buiten de stad is gelegen. Dit museum geeft informatie over het Sriwijaya-tijdperk, de Nederlandse koloniale tijd, de Japanse bezetting en uiteindelijk de onafhankelijkheid van Indonesië. Neemt ook eens een riviertaxi om de sfeer van de stad te proeven. Als u de drukte even wilt ontvluchten, bezoek dan het eilandje Kemaro. Nabij de haven staat een boeddhistische tempel en Chinese pagode. U kunt een korte wandeling maken over het eiland. Aan het einde van de dag neemt uw chauffeur afscheid van u.

 

Overnachting in Palembang.

Inclusief ontbijt, privé-auto/busje met chauffeur, Engelssprekende gids

Dag 3 Vertrek Palembang

Indonesie-sumatra-palembang1 Sumatra-Palembang-Park_1_393646

U wordt bij uw hotel in Palembang opgehaald en naar de luchthaven van Palembang gebracht. Reis verder naar het nationale park van Way Kambas of verwerk alle indrukken op het zandstrand van Bangka.

 

Inclusief ontbijt, transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën