terug naar overzicht

Bouwsteen Oermensen, varkensfeest, mooie natuur

In het kort over Oermensen, varkensfeest, natuur

De indrukken die u tijdens deze bouwsteen in de ongerepte Baliemvallei in Papoea (Irian Jaya) opdoet, zullen u uw hele leven bijblijven! U maakt uitgebreid kennis met de plaatselijke bevolking. U ziet ze rondlopen in hun traditionele dracht.

Talloze fotomomenten zijn er tijdens een bezoek aan de kleurrijke lokale markten en tijdens het varkensfeest. Geniet van de natuur als u prachtige wandelingen door de vallei maakt. Na al deze geweldige impressies, is het heerlijk om bij te komen in het prettige hotel.

Papua_2013_Fred-van-Veluw-21(10)

Route

Dag 1             Jayapura- aankomst Wamena

Dag 2             Baliemvallei

Dag 3             Baliemvallei

Dag 4             Baliemvallei

Dag 5             Baliemvallei

Dag 6             Wamena- Jayapura

Dag 7             Vertrek vanuit Jayapura

Indonesie-Irian-Jaya-Baliemvallei12(11)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Indonesië. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tip:

- Deze bouwsteen kan ingekort worden en uitgebreid worden. U bepaalt zelf hoeveel nachten u in de Baliemvallei wilt blijven. Ook een overnachting in een tent is mogelijk of een meerdaagse trekking met overnachtingen in een tent.

Overige informatie

Accommodaties
Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij (eenvoudige) middenklasse hotels geselecteerd, zie tabje Hotels. Er zijn geen luxe hotels in dit gebied.

 

Vervoer
De dagexcursies worden uitgevoerd met een safaribusje van het hotel. Het vervoer vindt eventueel samen met andere gasten plaats. Het programma van de excursie zelf wordt individueel uitgevoerd. U heeft uw eigen gids en volgt het programma in uw eigen tempo. 

 

Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu twee of twintig personen (of meer) is.

Het is een privé reis, geen groepsreis. Soms doen andere gasten van het hotel dezelfde excursie als u op dezelfde dag. Het vervoer zal dan gezamenlijk zijn, maar u heeft uw eigen gids.

 

De vluchten naar Indonesië
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Chantal1
Chantal
Elk eiland van ‘mijn’ Indonesië is anders. Ik ben er al zo vaak geweest, het voelt als een tweede vaderland. Nieuwsgierig naar mijn belevenissen?
Contact met Chantal
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.