terug naar overzicht

Bouwsteen Glamping op Bali

Glamping, oftewel glamour-camping: helemaal hip en nu ook mogelijk op Bali! U verblijft in een volledig ingerichte tent in een mooi gebied. Rust, vrijheid en genieten dat is het gevoel dat hier overheerst. Wandelingen door de rijstvelden, langs watervallen, riviertjes en hotsprings. Tijdens deze bouwsteen geniet u ten volle van een van de mooiste stukjes natuur van Bali.

Van dag tot dag: Glamping op Bali

Dag 1   Naar Jatiluwih

Dag 2   Jatiluwih

Dag 3   Vertrek Jatiluwih

100% maat werk

Dag 1 Naar Jatiluwih

jatiluwih, the giri (9) Indonesie-Bali-Jatiluwih-rijstveld(8)

U wordt naar uw hotel in Jatiluwih gebracht (transfer).

 

Informatie Jatiluwih:

Grenzend aan het gebergte op 20 km afstand van Tabanan bevindt zich het kleine plaatsje Jatiluwih. Het is bekend om zijn vele rijstterrassen en weelderige plantengroei waar met name biologische producten verbouwd worden. Jatiluwih ligt tegen het gebergte aan dat grenst aan het prachtige Tamblingan meer. Een uitstekend gebied voor de natuurliefhebber en wandelaar.

 

Overnachting in Jatiluwih.

Inclusief transfer

Dag 2 Jatiluwih

Indonesie-Bali-Jatiluwih-landschap4(13)

Vroeg in de ochtend kunt u samen met een lokale gids wandelen door het fraaie gebied. Het regenwoud omringt het comfortabele tentenverblijf. Prachtige groene varens, grote bananenbomen, allerlei soorten kruiden en fruitsoorten, onderweg komt u van alles tegen. In dit gebied leven nog wilde civetkatten. Vroeg in de ochtend gaan de mensen op zoek naar de achtergebleven bonen zodat hier later de bekende Luwak koffie van gemaakt kan worden. Wie weet kunt u mee op pad. Wandelingen voor zowel de ervaren als de minder ervaren wandelaar kunnen worden gemaakt door het gebied waar zo veel moois groeit en bloeit! U kunt ter plaatse een keuze maken tussen de verschillende wandeltochten variërend van 1 tot 7 uur.

 

Overnachting in Jatiluwih.

Inclusief ontbijt

Dag 3 Vertrek Jatiluwih

's Middags wordt u opgehaald voor een transfer naar uw volgende bestemming.

 

Inclusief ontbijt, transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara