Terug Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Excursie
Halve dag

Vanuit Santiago de Chile rijdt u naar de Maipo Vallei. Een mediterraan klimaat zorgt hier voor de ideale omstandigheden voor wijnbouw. De Cabernet Sauvignon en Merlot druiven van deze wijngaard genieten internationale faam.

De tour begint met een bezoek aan de prachtige tuinen van de familie Undurraga en later stopt u bij de Aliwen Corner. De Undurraga wijngaard werd al in 1885 gesticht door de Franciscaner monniken. Zij hadden Franse en Duitse druivensoorten meegenomen uit Europa. De wijngaard en bodega behoren al vijf generaties toe aan de familie Undurraga. Er is ook een tentoonstelling over het leven van de Mapuches, de traditionele stam die in dit gebied woont.

De excursie gaat verder met een wandeling door de uitgestrekte wijngaard. U krijgt ook de kans om de oude ondergrondse kelders van het Santa Ana de Talagante Estate te verkennen. Voordat u terugkeert naar het hotel, wachteen heerlijke wijnproeverijUndurraga is één van de meest geëxporteerde Chileense wijnen. Dus proef of u de wijn lekker vindt en koop terug in Nederland een aantal flessen om nog lang na te genieten van uw reis.

 

Samen met andere reizigers.

Inclusief: vervoer, Engelssprekende gids, entree, rondleiding, wijnproeverij