terug naar overzicht

Bouwsteen Cambodja hoogtepunten

In het kort over Cambodja hoogtepunten

Als u aan Cambodja denkt zal het wereldberoemde tempelcomplex Angkor Wat het eerste zijn wat in u op komt. En terecht, Angkor is het absolute hoogtepunt van het land. Geen enkel andere tempel ter wereld kan de grootsheid evenaren van Angkor Wat. Deze moet u in uw leven een keer hebben gezien! Om u ook kennis te laten maken met een andere kant van Cambodja begint deze bouwsteen in Phnom Penh.

 

De hoofdstad van Cambodja heeft veel Frans-koloniale gebouwen die de stad zijn bijzondere sfeer geven. Tijdens de stadstour laten we u de mooiste paleizen en tempels zien, maar ook de trieste geschiedenis van Cambodja in de Tuol Sleng-gevangenis en op de Killing Fields.

Cambodja5

Route

Dag 1     Phnom Penh, aankomst

Dag 2     Phnom Penh

Dag 3     Phnom Penh - Siem Reap

Dag 4     Siem Reap

Dag 5     Siem Reap

Dag 6     Siem Reap, vertrek

VanVerre1 (165)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Cambodja. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door. We passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven, dan passen wij dit voor u aan.

De reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tip
Angkor telt meer dan 100 tempels. Genoeg om nog een volle dag te vullen. Boek een extra nacht Siem Reap en ga nog een dag op verkenning bij de tempels van Angkor. 

Overige informatie

Accommodaties

We boeken goede hotels, daar waar mogelijk. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis kunnen wij dit voor u aanpassen. 

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu twee of twintig personen (of meer) is, het is dus een privéreis.

Vervoer en Gidsen

De transfers worden uitgevoerd per auto of minibusje met privé-chauffeur. Tijdens de excursies wordt u per tuktuk vervoerd en begeleid door een Engelssprekende gids. 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.