Bouwsteen Natuurschoon in het Khao Yai N.P.

De natuurwonderen van het Khao Yai Nationaal Park mogen niet ontbreken tijdens een reis door Thailand. Het park is één van de populairste natuurgebieden van Thailand en niet voor niets. De flora en fauna die het park te bieden heeft is veelzijdig en de uitzichten zijn indrukwekkend. Bij zonsondergang kunt u bij de vleermuisgrotten ontelbare vleermuizen zien uitzwermen op zoek naar eten. Dit is een spectaculair gezicht! Luister naar de vele geluiden van de jungle en wordt één met de natuur tijdens de vroege ochtendwandeling. Deze bouwsteen is een mooie aanvulling op een rondreis in Thailand.

Spot de olifant
Trekking door natuur
Bezoek aan watervallen
Afrika-Rwanda-theevelden_1_613677
Natalie
Al meerdere keren Thailand mogen bezoeken en het land blijft mij verrassen met haar kleuren & geuren en de vriendelijke bevolking.
Reizen-overal-natuur
Evelyn
Reizen door Thailand is enorm afwisselend en inspirerend, het hele jaar door. Of je nu houdt van cultuur of natuur, het is hier allemaal te vinden.
Europa-italie-collega-Wendy_3_610849
Wendy
Thailand is een bestemming die absoluut het ontdekken waard is, vanwege de stranden, tempels, de smaakvolle keuken en gastvrije lokale bevolking

Van dag tot dag: Natuurschoon in het Khao Yai N.P.

Dag 1   Bangkok – Khao Yai Nationaal Park
Dag 2   Khao Yai Nationaal Park
Dag 3   Khao Yai Nationaal Park - Bangkok

100% maat werk

Dag 1 Bangkok - Khao Yai Nationaal Park

DSC04406_bvgmd8(13)

U wordt bij uw hotel in Bangkok opgehaald en met een privétransfer naar het Khao Yai Nationaal Park gebracht.

 

Informatie Khao Yai:
Watervallen, (wilde) dieren en beboste natuur, u vindt het in Khao Yai Nationaal Park. Dit park is het eerste nationale park van Thailand, op zo’n 120 kilometer van Bangkok. Er wonen veel dieren in het gebied zoals herten, wilde zwijnen, gibbons, beren, olifanten en (met uitsterven bedreigde) tijgers. Daarnaast leven er nog zo’n 400 soorten vogels! Wanneer u in de koele tijd reist (november – februari) heeft u de meeste kans om vogels en andere dieren te zien. In het hete seizoen (maart - mei) ziet u veel vlinders, maar zijn de watervallen nauwelijks zichtbaar. Reist u in het regenseizoen (juni-oktober), dan zijn de watervallen op zijn mooist.

 

Vleermuizen in Khao Yai National Park:
Deze middag maakt u een wandeling en mooie rit door het nationale park. De verplaatsingen zijn deels te voet en per auto. Aan het eind van de middag brengt u een bezoek aan het thuis van duizenden, misschien wel honderdduizenden vleermuizen! Vlak voordat de zon ondergaat vliegen zij met gevaar voor eigen leven naar het nabijgelegen park, op zoek naar insecten. Eenmaal buiten de grot liggen roofvogels op de loer, die op hun beurt op zoek zijn naar een lekker hapje. Wij vonden het een indrukwekkend schouwspel; een ervaring om niet te missen. De excursie in het Khao Yai Nationaal Park doet u samen met andere reizigers. Inclusief: Engelssprekende gids, vervoer.

Dag 2 Khao Yai Nationaal Park

Dagtour Khao Yai Nationaal Park.
U wordt al vroeg opgehaald om de natuur in te gaan. Dit is de beste tijd om dieren te spotten. Het park heeft een uitgebreide fauna waaronder de grootste populatie olifanten (zo'n 200) in Thailand. De landschappen en bergformaties veranderen van kleur naarmate de zon stijgt. Via smalle olifantenpaden, rivieren en watervallen speurt u naar alles wat leeft. Op een piek van 1270 meter kijkt u uit over Khao Yai. Afhankelijk van het seizoen ziet u bloeiende bomen, wilde orchideeën en zeldzame vlinders. De ervaring van alle geluiden van de jungle is op zich al een belevenis. Op de weg terug naar het hotel rijdt u langs een plaats waar olifanten verzamelen, goed kijken of u er eentje spot! Rond het avondeten bent u weer terug in uw hotel.
Inclusief: Engelssprekende gids, vervoer, lunch, entreegelden.

 

Overnachting in Khao Yai Nationaal Park.

Dag 3 Khao Yai Nationaal Park – Bangkok

U wordt bij uw hotel in het Khao Yai National Park opgehaald en naar uw hotel in Bangkok gebracht (transfer).

 

De tour eindigt in Bangkok, maar uiteraard kunt u er ook voor kiezen om door te reizen naar bijvoorbeeld Ayutthaya, Koh Chang of naar noord-oost Thailand.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën