Lisanne
Reisspecialist Amerika & Canada

Lisanne

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Amerika, Canada en IJsland.

Van kleins af aan ben ik al nieuwsgierig geweest naar andere plekken en culturen. Na mijn studie besloot ik dan ook om een half jaar door West-Canada te reizen. Dit half jaar is uiteindelijk drie jaar geworden. In deze tijd heb ik prachtige plekken, in zowel Canada als Amerika, mogen leren kennen. Graag deel ik deze ervaringen dan ook, zodat u net zo’n prachtige beleving tegemoet kunt gaan.

 

        

 

Mijn mooiste reis ooit

Mijn mooiste reis ooit was samen met mijn vader naar Bugaboo Provincial Park in Canada. Het is heel bijzonder om de ongerepte natuur en rust te kunnen ervaren, midden in de bergen en buiten de bewoonde wereld om. Het uitzicht op de gletsjer vanuit de hut was een magische belevenis. Mijn rondreis over Vancouver Island staat ook hoog op het lijstje: van grizzly beren, walvissen en mega hoge/brede bomen bewonderen tot aan natuurlijke glijbanen bij de Sooke Potholes. Van alles is er op het eiland te zien dat adembenemend mooi is.

 

Als kers op de taart mag mijn reis naar IJsland ook zeker niet ontbreken in dit lijstje. Thingvellir is dé plek waar de twee aardplaten uit elkaar schuiven, heel fascinerend om daar te kunnen lopen. Ik kon uren lang kijken naar de geiser Strokkur. De kracht die van binnen uit de aarde komt op het moment van eruptie is magisch. Uiteraard mag ook een bezoekje aan de Blue Lagoon niet ontbreken als je naar IJsland reist.

 

        

 

Canada_Manitoba_ijsbeer_288221

Mijn bucketlist

Voor mijn gevoel wordt de lijst van bestemmingen waar ik over droom steeds langer. Hier staat een rondreis naar Newfoundland en IJsberen spotten in Churchill zeker op, maar een reis door West-Amerika en Alaska lijken mij ook fantastisch. Verder kriebelt het om een keer op safari in Afrika te gaan. 

 

Graag help ik u met het samenstellen van uw reis naar Amerika of Canada.

 

Lisanne

0299-475083

lisannemol@vanverre.nl

Mijn favoriete Van Verre reizen
Canada-Gros-Morne-Wandelen
Voorbeeldreis Canada

Autorondreis Canada: Nova Scotia en Newfoundland

Halifax > Lunenburg > Kejimkujik NP > Wolfville > Baddeck, Cabot Trail > Port-aux-Basques > Gros Morne NP > Twillingate, ijsschotsen > Trinity, walvissen > Saint John’s > Larry’s River

Amerika-Arizona-Antelope-Canyon
Voorbeeldreis Verenigde Staten

Rondreis West-Amerika per auto: Zuidwest USA Compleet

Los Angeles > San Diego > Tucson, cowboys > nationale parken, Grand Canyon, Arches, Canyonlands, Capitol Reef, Bryce, Zion, Death Valley, Sequoia, Yosemite > Antelope Canyon > Monument Valley, Navajo’s > Las Vegas > San Francisco > Kustroute > Santa Barbara, strand.

Mauritius-Veranda-Palmar-Beach-4_1_387153
Zuid-Afrika en Mauritius

Safari Zuid-Afrika en strand op Mauritius

Zuid-Afrika, noord: Hazyview > safari in Krugerpark > eSwatini, fietsen in Mlilwane > Zuid-Afrika, midden: Hluhluwe, neushoorns > Mauritius: tropisch eiland