terug naar overzicht

Bouwsteen Borneo & Brunei

In het kort over Borneo & Brunei

Wilt u nog een stempel in uw paspoort? Pas dan een bezoek aan het kleine Sultanaat Brunei in, tijdens uw reis door Maleisië. Het contrast met Maleisië is groot, en daarom is dit zo'n interessante combinatie. Brunei is rijk geworden door de olie; het straatbeeld in de hoofdstad Bandar Seri Begawan wordt gevormd door glimmende auto's, moskeeën en paleizen.

Voor de kust ziet u enorme olievelden; niet mooi maar wel indrukwekkend. En in het achterland zijn er nog prachtige jungle-gebieden; dat hebben Borneo en Brunei wel gemeen!

SultanOmar-Ali-Saiffudin2(10)

Route

Dag 1      Naar Bandar Seri Begawan

Dag 2      Bandar Seri Begawan

Dag 3      Vertrek Bandar Seri Begawan

brunei-bevolking(11)

Maatwerk

Deze bouwsteen is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Brunei. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door, en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

Bandar-Seri-Begawan-Brunei-Darussalams(11)

Tips

  • Maleisië en Brunei zijn heel gemakkelijk te combineren. Vanuit Miri is Brunei over land te bereiken en vanaf Kota Kinabalu per vliegtuig. Ook zijn er rechtstreekse vluchten tussen Kuala Lumpur en de hoofdstad van het Sultanaat Brunei; Bandar Seri Begawan.      
  • In Brunei bevinden zich ook prachtige jungle-gebieden zoals het Ulu Temburong National Park. Vanaf Bandar Seri Begawan kunt u een 3-daagse tour naar dit gebied maken met overnachtingen in een prima jungle-lodge.

Overige informatie

Accommodatie

Voor deze reis hebben wij een goed middenklasse, luxueus en topklasse hotel geselecteerd. Zie tabje Hotels.

 

Vervoer

U wordt per minibus naar uw plaatsen van bestemming gebracht.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is. Het is dus een privéreis, geen groepsreis. Tijdens de transfers, boottochten en excursies reist u echter wel in kleine internationale groepjes. Per locatie zijn dit praktisch altijd andere reizigers. Privé reizen kan ook, maar de prijs is dan wel behoorlijk hoger.

 

De vluchten naar Maleisië

Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.