terug naar overzicht

Bouwsteen Natuur en hotsprings op Kyushu

  • In het kort
  • Van dag tot dag
  • Prijsindicatie
  • Offerte

In het kort over Natuur en hotsprings op Kyushu

Het binnenland van het eiland Kyushu kunt u uitstekend met de bus verkennen. Tijdens deze reis verblijft u op enkele mooie plekken die nog nauwelijks door westerse toeristen zijn ontdekt. In Takachiho kunt u een boottocht maken door. Aso is één van de meest actieve vulkanen in Japan.

Zie de zwaveldampen uit het meer opstijgen. Ten slotte heerlijk ontspannen in één van de hotsprings in het sfeervolle dorpje Kurokawa Onsen.

Route

Dag 1      Takachiho

Dag 2      Takachiho

Dag 3      Aso

 

Dag 4      Aso

Dag 5      Kurokawa Onsen

Dag 6      Fukuoka

Maatwerk

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Japan. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan uw wensen aan. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

Tips

Tips

  • Verblijf een nacht langer in Kurokawa Onsen zodat u meer tijd heeft voor een wandeling in de omgeving van het dorp en het bezoek aan de onsen

  • Wilt u niet gebonden zijn aan de tijden van de bussen? U kunt dit gebied ook uitstekend met een huurauto verkennen

  • Als u met een huurauto reist kunt u Kyushu uitstekend combineren met het eiland Shikoku. Kijkt u dan eens bij de reis Landelijk Shikoku

Welkom-service, dit woord vervangen door Ontvangstservice

Ontvangstservice

Onze lokale vertegenwoordiger zal u op de dag van aankomst verwelkomen en de reisdocumenten aan u overhandigen. De vertegenwoordiger zal toelichting geven over het reizen in Japan en eventuele instructies geven over het reizen met het openbaar vervoer. U heeft tevens de gelegenheid om vragen te stellen. Als u het prettig vindt kunnen we ook later in de reis een ontmoeting voor u inplannen.

Overige informatie

Accommodaties
U verblijft in traditionele accommodaties in Japanse stijl. Deze kamers zijn voorzien van tatamimatten en u slaapt op futons op de grond. Tenzij anders vermeld deelt u de badkamers met andere gasten. Tijdens het verblijf wordt een uitgebreid Japans ontbijt en diner geserveerd.

 

Vervoer
U reist met de bus tussen de verschillende plaatsen. U maakt gebruik van een buspas waarmee u onbeperkt van de meeste bussen op het eiland Kyushu gebruik mag maken. Sommige bussen dienen vooraf te worden gereserveerd.

In de grotere steden kunnen wij ook begeleiding voor u verzorgen; een vertegenwoordiger zal u dan helpen met het kopen van metrotickets en zal u begeleiden naar uw hotel of het treinstation. Vraagt u ons gerust om de mogelijkheden.

 

Aantal deelnemers
U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.

Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Japan
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kijken we naar een vlucht met een veilige maatschappij en indien mogelijk boeken we een rechtstreekse vlucht of een vlucht met een korte overstap om de reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.