terug naar overzicht

Bouwsteen Fietstocht Noto-schiereiland

  • In het kort
  • Van dag tot dag
  • Prijsindicatie
  • Offerte

In het kort over Fietstocht Noto-schiereiland

Een unieke fietstocht door een landelijk deel van Japan. U haalt uw vouwfiets op in Kyoto en reist naar het schiereiland ten noorden van Kanazawa. U start de fietstocht langs de spectaculaire kustlijn van de Noto Peninsula.

In de dorpen lijkt het of de tijd heeft stilgestaan, u beleeft hier het échte Japanse leven. Slaat u ook zeker de markt in Wajima niet over om de lekkernijen uit de zee te proeven.

Route

Dag 1      Togi

Dag 2      Wajima

Dag 3      Suzushi

Dag 4      Notojima

Dag 5       Kyoto

Beeld-met-kleurige-muts-Japan(14)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Japan. De kan aan uw wensen worden aangepast. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

IMG_9137

Tips

  • Verleng de fietstocht met een extra nacht Wajima en bezoek het authentieke dorp Osawacho

  • Combineer deze reis met een bezoek aan Kanazawa, een stad met een rijk cultureel verleden

  • Breid de tour uit met een verblijf bij een lokale familie in de buurt van Kyoto

Welkom-service, dit woord vervangen door Ontvangstservice

Ontvangstservice

Onze lokale vertegenwoordiger zal u op de dag van aankomst verwelkomen en de reisdocumenten aan u overhandigen. De vertegenwoordiger zal toelichting geven over het reizen in Japan en eventuele instructies geven over het reizen met het openbaar vervoer. U heeft tevens de gelegenheid om vragen te stellen. Als u het prettig vindt kunnen we ook later in de reis een ontmoeting voor u inplannen.

Overige informatie

Accommodaties

U verblijft in traditionele accommodaties in Japanse stijl. Deze kamers zijn voorzien van tatamimatten en u slaapt op futons op de grond. Tenzij anders vermeld deelt u de badkamers met andere gasten. Tijdens het verblijf wordt een uitgebreid Japans ontbijt en diner geserveerd.

 

Vervoer

U reist met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is in Japan uitstekend geregeld. Wij boeken de treintickets voor u. Afhankelijk van uw reisschema kan het goedkoper zijn om een treinpas te kopen in plaats van losse treintickets. Wij bekijken altijd de beste en goedkoopste mogelijkheid voor u. Naast de JR Rail Pass zijn er vele andere treinpassen die wij kunnen reserveren. Tijdens de fietstocht  maakt u gebruik van een vouwfiets van Brompton. Eén deel van de reis wordt uitgevoerd met een taxi, wij reserveren de taxi vooraf.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.

Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Japan

Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kijken we naar een vlucht met een veilige maatschappij en indien mogelijk boeken we een rechtstreekse vlucht of een vlucht met een korte overstap om de reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.