terug naar overzicht

Bouwsteen Cultureel Japan

  • In het kort
  • Van dag tot dag
  • Prijsindicatie
  • Offerte

In het kort over Cultureel Japan

Tijdens deze culturele tour reist u eerst naar Nikko. Hier bezoekt u diverse tempels en uiteraard het rijkelijk versierde mausoleum van de stichter van het Tokugawa-shogunaat. Het Nikko National Park leent zich uitstekend voor het maken van wandelingen. 

In het voormalige samurai-dorp Aizuwakamatsu bezoekt u het huis van de Aizu-familie en ten slotte naar het voormalige postdorp Ouchi Juku. Proef de sfeer van vroegere tijden toen samurai in het dorp verbleven op weg naar Edo.

Route

Dag 1     Nikko

Dag 2     Nikko

Dag 3     Aizuwakamatsu

Dag 4     Aizuwakamatsu

Dag 5     Ouchi Juku

Dag 5     Tokyo

Kopfoto en header bouwsteen Cultureel Japan

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Japan. De kan aan uw wensen worden aangepast. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

japan-tokyo-smiling-japanese-shrine-festival

Tips

  • Als u meer tijd wilt hebben om te wandelen of een dagje wilt uitrusten, dan raden wij aan om langer in het Nikko National Park te verblijven.
  • Voor meer ongerepte natuur, bezoekt u dan zeker het noordelijke gedeelte van Honshu.
  • In de omgeving liggen ook vele hotsringdorpen (onsen), heerlijk om de tour te relaxen.
Welkom-service, dit woord vervangen door Ontvangstservice

Ontvangstservice

Voor vertrek ontvangt u van ons een uitgebreid informatiepakket met alle trein- en bustijden, instructies, routebeschrijvingen en plattegronden. Alle informatie die u nodig heeft tijdens uw reis door Japan ingebonden in een handig boekje.

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij waar mogelijk goede middenklasse hotels in westerse stijl geselecteerd. Op Mount Koya verblijft u in een tempel, ook hier zijn zowel simpele als comfortabelere verblijfsmogelijkheden.

 

Vervoer

U reist voornamelijk met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is in Japan uitstekend geregeld. Bij aankomst hebben wij een transfer geselecteerd, zodat u na een lange reis op een comfortabele manier naar uw hotel reist. Ook de transfer naar de luchthaven aan het einde van de reis regelen wij voor u. Tevens boeken wij de treintickets. In veel gevallen is het goedkoper om een treinpas te kopen in plaats van losse treintickets. Wij bekijken altijd de beste en goedkoopste mogelijkheid voor u. Naast de JR Rail Pass zijn er vele andere treinpassen die wij kunnen reserveren.

U reist op eigen gelegenheid van de treinstations naar de hotels en v.v. Meestal liggen de hotels op loopafstand van het treinstation, soms dient u nog een stukje te reizen met de metro of taxi. Bij de reisbescheiden ontvangt u van ons instructies en een routebeschrijving. In de grotere steden kunnen wij ook begeleiding voor u verzorgen; een vertegenwoordiger zal u dan helpen met het kopen van metrotickets en zal u begeleiden naar uw hotel of het treinstation. Vraagt u ons gerust om de mogelijkheden.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.

Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Japan
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.