terug naar overzicht

Bouwsteen Cultureel Japan

  • In het kort
  • Van dag tot dag
  • Prijsindicatie
  • Offerte

In het kort over Cultureel Japan

Beleef de culturele hoogtepunten van Japan tijdens deze reis. U neemt een dag deel aan het leven van de monniken op Mount Koya, u ziet de culturele hoogtepunten in Kyoto en beleeft de authentieke sfeer in het dorpje Kurashiki.

De reis eindigt in Hiroshima, waar u meer te weten komt over de indrukwekkende gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Route

Dag 1     Aankomst Osaka

Dag 2     Mount Koya

Dag 3     Kyoto

Dag 4     Kyoto

Dag 5     Kyoto

Dag 6     Kyoto

Dag 7     Kurashiki

Dag 8     Hiroshima

Dag 9     Hiroshima

Dag 10   Vertrek Hiroshima

Japan-Shibuya-Mensen(10)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Japan. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan uw wensen aan. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

IMG_9137

Tips

  • Combineer deze reis met een verblijf in het moderne Tokyo
  • Deze bouwsteen is ook uitstekend te combineren met de bouwstenen ‘Japanse Alpen’ en ‘Zuidelijk Kyushu’
  • Het is mogelijk om begeleiding van de treinstations naar de hotels en v.v. bij te boeken. Vraagt u ons om de mogelijkheden
Welkom-service, dit woord vervangen door Ontvangstservice

Ontvangstservice

Onze lokale vertegenwoordiger zal u op de dag van aankomst verwelkomen en de reisdocumenten aan u overhandigen. De vertegenwoordiger zal toelichting geven over het reizen in Japan en eventuele instructies geven over het reizen met het openbaar vervoer. U heeft tevens de gelegenheid om vragen te stellen. Als u het prettig vindt kunnen we ook later in de reis een ontmoeting voor u inplannen.

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij waar mogelijk goede middenklasse hotels in westerse stijl geselecteerd. Op Mount Koya verblijft u in een tempel, ook hier zijn zowel simpele als comfortabelere verblijfsmogelijkheden.

 

Vervoer

U reist voornamelijk met het openbaar vervoer. Het openbaar vervoer is in Japan uitstekend geregeld. Bij aankomst hebben wij een transfer geselecteerd, zodat u na een lange reis op een comfortabele manier naar uw hotel reist. Ook de transfer naar de luchthaven aan het einde van de reis regelen wij voor u. Tevens boeken wij de treintickets. In veel gevallen is het goedkoper om een treinpas te kopen in plaats van losse treintickets. Wij bekijken altijd de beste en goedkoopste mogelijkheid voor u. Naast de JR Rail Pass zijn er vele andere treinpassen die wij kunnen reserveren.

U reist op eigen gelegenheid van de treinstations naar de hotels en v.v. Meestal liggen de hotels op loopafstand van het treinstation, soms dient u nog een stukje te reizen met de metro of taxi. Bij de reisbescheiden ontvangt u van ons instructies en een routebeschrijving. In de grotere steden kunnen wij ook begeleiding voor u verzorgen; een vertegenwoordiger zal u dan helpen met het kopen van metrotickets en zal u begeleiden naar uw hotel of het treinstation. Vraagt u ons gerust om de mogelijkheden.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is.

Het is dus een privéreis, geen groepsreis.

 

De vluchten naar Japan
Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.