Bouwsteen Onbewoond eilandgevoel Togian

Overnachten op een onbewoond eiland wilt u toch ook? De Togian-eilanden zijn bijna onbewoond en nog redelijk onbekend. Prachtige zandstranden en een kleurrijke onderwaterwereld wachten op u.

Onbekend, ‘onbewoond’ eiland
Mooie duik- en snorkelspots
Prachtige zandstranden
Indonesie-Sumatra-collega-melany
Melany
Indonesië gaat nooit vervelen! Geweldige natuur, de meest vriendelijke bevolking, het lekkerste eten en een prachtige onderwaterwereld.
indonesie-sumatra-bukit-lawang-collega-lisanne-apen-spotten
Lisanne
Indonesië is zo veelzijdig, ieder eiland is uniek. Van Jungle en vulkanische gronden naar wereldse tempels, koloniaal verleden, stranden en sawa's.
2aab730b-0291-4aad-aeb3-33c50b445cbb
Renée
De Kleine Sunda Eilanden zijn absoluut een bezoek waard! U vindt hier nog geen massatoerisme en het echte Indonesië. Benieuwd naar mijn verhalen?
Emmy-azie-myanmar-Bagan_1_628989
Emmy
Als journaliste raakte ik in de ban van Azië, het liet me niet meer los. Ik begon Van Verre met mijn geliefde Indonesië.

Reis van dag tot dag: Onbewoond eilandgevoel Togian

Dag 1      Aankomst Ampana

Dag 2      Togian-eilanden

Dag 3      Togian-eilanden

 

Dag 4      Togian-eilanden

Dag 5      Luwuk

Dag 6      Vertrek Luwuk

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Ampana

De reis start in Ampana; een middelgroot plaatsje in het noorden van Centraal Sulawesi. Een plek waar u nog veel paard en wagens ziet. Het is de havenplaats voor de boten die naar de Togian-eilanden varen. U slaapt in Ampana in een eenvoudige accommodatie.

 

Overnachting in Amapana.

Dag 2 Ampana - Togian-eilanden

Indonesie-Sulawesi-Togian-eilanden-bootjeblauw Indonesie-oostelijk-vissen-koralen-duiken

Per paard en wagen rijdt u naar de haven waar u per boot naar de Togian-eilanden vaart.

 

De Togian-eilanden liggen midden in de azuurblauwe Teluk Tomini. Op de Togian-eilanden wonen zeezigeuners. Ze wonen in houten huizen op palen op dood koraal. Bij vloed staan de huizen soms volledig onder water. U gaat vooral naar de Togian Islands om even helemaal weg te zijn van de bewoonde wereld. Spierwitte zandstranden omringd door groene, ondoordringbare jungle wachten op u. Het eilandengroepje is wereldwijd bekend door de fantastische onderwaterwereld, waar kleurrijke vissen en het mooiste koraal te vinden zijn. De komende dagen kunt u genieten van zon, zee, strand en de onderwaterwereld op één van de mooie bounty-eilanden.

 

Overnachting op de Togian-eilanden.

Inclusief ontbijt, bootovertocht, lunch, diner

Dag 3 t/m 4 Togian-eilanden

Deze dagen zijn ter vrije besteding. We kunnen u aanraden om de onderwaterwereld te ontdekken. Wat dacht u van een nachtduik deze avond? De dieren zijn vaak actiever en het is een prachtige ervaring. Eigenlijk een die niet mag ontbreken tijdens uw verblijf op de adembenemende Togian eilanden.

 

Overnachting op de Togian-eilanden.

Inclusief ontbijt, lunch, diner

Dag 5 Togian-eilanden - Luwuk

Indonesie-oostelijk-Indonesie-bootje4(13)

Per boot reist u terug naar Ampana en wordt u naar het hotel in Luwuk gebracht. Luwuk is een kleine kustplaats gelegen tegen een berg. Op ongeveer 20 minuten van het centrum ligt een waterval. 's Avonds heeft u een mooi uitzicht over de bergen en de vele lichtpuntjes.

 

Overnachting in Luwuk.

Inclusief ontbijt, bootovertocht

Dag 6 Vertrek Luwuk

Hopelijk heeft u genoten van de prachtige Togian-eilanden. Vandaag vertrekt u naar de luchthaven van Luwuk en reist u terug naar huis of naar uw volgende bestemming.

 

Inclusief ontbijt

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën