terug naar overzicht

Bouwsteen Bounty eiland Kura Kura

Bounty op en top! Het luxe Kura Kura Resort ten noorden van de kust van Java, in de Karimunjawa Archipel, is van ongekende schoonheid. Het lijkt op een bounty-eilandje in de Malediven, zo mooi!

Het rif voor de kust van het eilandje Menyawakan, waarop het Kura Kura Resort ligt is zeer kleurrijk.

Reis van dag tot dag: Bounty eiland Kura Kura

Dag 1      Naar Karimunjawa

Dag 2      Karimunjawa

Dag 3      Karimunjawa

Dag 4      Karimunjawa

100% maat werk

Dag 1 Karimunjawa Archipel

1-Kura Kura Resort Island 30 56-Deluxe Cottage at Kura Kura Resort

U reist per ferry van Jepara of Semarang naar de Karimunjawa Archipel. Of u gaat met een klein vliegtuigje vanaf Semarang. De boten gaan niet iedere dag. Wij zoeken graag voor u uit wat de mogelijkheden zijn op de dag dat u reist. Er zijn zowel langzame lokale veerboten, als snellere boten. U vaart vanaf het hoofdeiland naar het resort op Menyawakan eiland (boottransfer). Aankomst bij het prachtige Kura Kura Resort.

 

Informatie Karimunjawa Archipel:

Bounty op en top! Het Kura Kura Resort op een mooi eiland is absoluut een parel in de Indonesische archipel. De Karimunjawa Archipel bestaat in totaal uit 27 eilandjes, de één nog mooier dan de andere en velen onbewoond. Het eiland Menyawakan is piepklein, u loopt er in ruim een half uur omheen, een heerlijke wandeling over het witte zandstrand en onder de palmbomen is een feest. U heeft hier, overigens in alle luxe, een Robinson Crusoe-gevoel. De onderwaterwereld is rijk aan kleurrijke koralen en alle soorten vissen, een waar paradijs. U kunt naar omliggende eilandjes varen, ter plaatse bij het hotel te boeken. En de onderwaterwereld is er prachtig: snorkelen is een al een ware ontdekkingstocht, voor duikers is het eveneens een schitterende gebied.

 

Overnachtingen op de Karimunjawa Archipel, Menyawakan eiland.

Inclusief ontbijt, diner, hotelboot, veerboot

Dag 2 en 3 Karimunjawa Archipel

39-Sunset Loung at Kura Kura Resort 51-Patio Restaurant at Kura Kura Resort

Deze dagen zijn ter vrije besteding.

 

Overnachtingen op de Karimunjawa Archipel, Menyawakan eiland.

Inclusief ontbijt, diner

Dag 4 Karimunjawa Archipel

U wordt met de boot naar het hoofdeiland Karimunjawa gebracht (boottransfer). Vanaf het hoofdeiland gaat u per veerboot of vliegtuigje terug naar het vasteland van Java.

 

Inclusief ontbijt, hotelboot, veerboot

 

Einde van een prachtige reis!

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Lara Maleisie
Lara
Indonesië vind ik zo divers, ik kan er blijven reizen. Ik duik graag en er staan nog aardig wat duikspots op mijn lijst die ik wil ontdekken!
Contanct met Lara