Bouwsteen Kamperen in Revelstoke

Een unieke ervaring: kamperen diep in de wildernis. Even back to basic. Geen stromend water, geen Wifi of elektriciteit, maar wordt wakker op een bijzondere plek in Revelstoke. Na een nachtje in een hotel begint uw kampeeravontuur. Het is tijd om te kanoën, hout te sprokkelen voor het kampvuur, sterren te tellen en een speurtocht te maken diep in de nacht. Bent u een echte avonturier? Dan is deze bouwsteen iets voor u!

 

Deze reis wordt uitgevoerd van juni t/m september

Verhalen rond het kampvuur
Leuk voor families
Incl. kanotrip en speurtocht
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Canada zit vol verrassingen, met zijn prachtige landschappen, spiegelende gletsjermeren, fjorden, watervallen, bruisende steden en wildlife.
Canada-Niagara-Falls-Anne_1_622458
Anne
Canada heeft mijn hart gestolen door de ruige natuur, vriendelijke inwoners, het noorderlicht dat ik heb kunnen aanschouwen en de grizzlyberen.
Canada-Toronto-Sign-Lisanne_1_582057
Lisanne
Canada is een fantastische bestemming om te verkennen, vanwege de natuurlijke schoonheid en diverse steden.

Reis van dag tot dag: Kamperen in Revelstoke

Dag 1  Aankomst Revelstoke

Dag 2  Revelstoke

Dag 3  Vertrek Revelstoke

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Revelstoke

Canada-Revelstoke-Meer Canada-Revelstoke-Kano

Voordat uw kampeeravontuur begint, slaapt u alvast een nachtje in een historisch hotel in Revelstoke.

 

Bij aankomst in het park, kunt u de Meadows in the Sky Parkway volgen, naar de top van de berg. Het Mount Revelstoke National Park heeft een afwisseling van valleien, weides, velden en bergen met besneeuwde toppen. Er zijn diverse wandelroutes, voor zowel korte als lange wandelingen.

 

Overnachting in Revelstoke.

Inclusief huurauto

Dag 2 Revelstoke

U wordt opgehaald in een minibusje en naar uw slaapplek voor de aankomende nacht gebracht. Een mooi plekje in de bossen aan de Columbia-rivier. Een prachtige plek om morgen wakker te worden.

 

Nadat de tenten zijn opgezet, is het tijd voor iets actiefs. Trek uw zwemkleding aan, stap in een kano en vaar over het kilometers brede meer. Geniet van de stilte, de groene omgeving om u heen en stop bij een mooi plekje voor een verfrissende duik.

 

Eenmaal terug bij het kamp is het tijd om het kampvuur aan te steken. De gids staat al heerlijk voor u te koken en tijdens het diner vertelt hij u meer over de omgeving van Revelstoke. Langzaam gaat de zon onder en worden er duizenden sterren zichtbaar. Een mooi moment om naar bed te gaan, maar niet voordat u nog op nachtexpeditie gaat. Maak een speurtocht en ga op zoek naar de vele dieren die hier leven.

 

 

Overnachting in Revelstoke.

Inclusief transport, Engelssprekende gids, lunch, kanoën, diner, speurtocht

Dag 3 Vertrek Revelstoke

Terwijl de zon opkomt, beginnen de eerste vogels te fluiten en wordt u wakker. Spring in het meer om de haardgeur uit uw haren te wassen en laat u daarna nog lekker in de watten leggen met een heerlijk ontbijt.

 

Na het ontbijt is het tijd om de spullen in te pakken en wordt u teruggebracht naar uw huurauto. Wat zal de volgende bestemming worden? Reist u door naar de wijnvallei of dieper de Rockies in. Reis door naar Banff National Park en maak een mooie wandeling bij Lake Louise.

 

Overnachting in Revelstoke.

Inclusief transport, Engelssprekende gids, ontbijt, non-alcoholische drankjes

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën