terug naar overzicht

Bouwsteen Onbekende tempels en culturen van Cambodja

In het kort over Onbekende tempels en culturen van Cambodja

Cambodja heeft zoveel meer te bieden dan de bekende plaatsen Siem Reap en Phnom Penh. Het relatief kleine land kent ook enkele gebieden die qua natuur en cultuur zeer de moeite waard zijn; één ervan is de provincie Ratanakiri: Bos, afgewisseld met dorpjes en akkers. Hier kunt u wandelen en zwemmen onder watervallen in de mooie natuur. En wat dacht u van dolfijnen spotten bij Kratie? De Irriwaddy-dolfijn is erg zeldzaam, maar bij Kratie in Cambodja is de kans groot dat u ze ziet.

 

Het meest bijzondere van Ratanakiri is de ontmoeting met de traditionele Cambodjaanse bevolking. Bijna alle mensen in dit afgelegen gebied zijn animistisch, dit betekent dat zij geloven in geesten en zeer nauw verbonden zijn met de natuur. Vele natuurlijke kenmerken zoals rotsformaties, watervallen en vegetatie zijn heilig. Rituelen en gebruiken behoren tot de orde van de dag. Een oeroude religie met veel interessante wetenswaardigheden. U krijgt een kijkje bij de mensen thuis.

Cambodja-PreahVihearTempel11.jpg(10)

Route

Dag 1     Siem Reap – Preah Vihear

Dag 2     Stung Treng

Dag 3     Stung Treng

Dag 4     Ratanakiri

Dag 5     Ratanakiri

Dag 6     Ratanakiri

Dag 7     Kratie

Dag 8     Kratie – Phnom Penh

VanVerre1 (337)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Cambodja. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door. We passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven, dan passen wij dit voor u aan. De reis kent geen vaste vertrekdata.

Overige informatie

Accommodaties

We boeken goede hotels, daar waar mogelijk. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag in een offerte voor u aan. Wij bieden alle goede hotels aan, zie 'Hotels' in de menubalk.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu twee of twintig personen (of meer) is, het is dus een privéreis.

 

Vervoer en Gidsen

U heeft overal tijdens transfers, over land-reizen en excursies een auto of minibusje. Tijdens de excursies heeft u een Engelssprekende gids. Alles wat inclusief is staat per dag vermeld en bij tabje 'Prijsindicatie'.

 

 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.