terug naar overzicht

Bouwsteen Het strand van Cambodja

In het kort over Het strand van Cambodja

De enige badplaats van Cambodja is Sihanoukville. Hoewel het centrum niet erg interessant is zijn er aan beide kanten van de stad een paar mooie zandstranden. De bekendste stranden zijn Ochheutal- en Sokha Beach. Net buiten de stad ligt Otresbeach, hier is het rustiger en met een aantal leuke, kleinschalige hotels een echte aanrader.

 

Er is in Sihanoukville maar 1 luxe resort wat het mooiste strand tot z’n beschikking heeft, Sokha Beach. Vanuit Sihanoukville kunt u diverse uitstapjes maken naar eilanden voor de kust of naar het Ream National Park. Ter plaatse kunt u gemakkelijk een fiets huren of een excursie boeken. Een goede tip voor het einde van uw rondreis door Cambodja.

VanVerre1 (110)

Route

Dag 1      Phnom Penh - Sihanoukville

Dag 2      Sihanoukville

Dag 3      Sihanoukville

Dag 4      Sihanoukville - Phnom Penh

 

 

Cambodja33

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Cambodja. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door. We passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven, dan passen wij dit voor u aan.

De reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tip:

  •  Verleng uw reis met een tour van meerdere dagen over land naar Bangkok. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Overige informatie

Accommodaties

We boeken goede hotels, daar waar mogelijk. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag in een offerte voor u aan. Wij bieden alle goede hotels aan, zie 'Hotels' in de menubalk.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu twee of twintig personen (of meer) is, het is dus een privéreis.

 

Vervoer en Gidsen

U heeft overal tijdens transfers, over land-reizen en excursies een auto of minibusje. Tijdens de excursies heeft u een Engelssprekende gids. Alles wat inclusief is staat per dag vermeld en bij tabje 'Prijsindicatie'.

 

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.