terug naar overzicht

Bouwsteen Natuurlijk Cambodja

In het kort over Natuurlijk Cambodja

Onbekend, maar niet eens zo ver van Phnom Penh ligt het mooie Mondulkiri. Wandelingen, mountainbiken, watervallen (in de regentijd), picknicklunches, bergen en de animistische bevolking in afgelegen dorpen, is een greep uit de dingen die u kunt verwachten in Mondulkiri. De route gaat verder naar Kratie, zeker de moeite waard om een nachtje te blijven.

Een prachtig natuurrijk gebied met hier en daar interessante dorpjes. Maak een leuke fietstocht over het eilandje in de Mekongrivier en ga op zoek naar de zoetwaterdolfijnen. Via de noordelijke route rijdt u helemaal door naar Siem Reap met nog een aantal leuke stops onderweg. Het is een boeiende tocht door onbekend Cambodja.

VanVerre1 (365)

Route

Dag 1     Phnom Penh - Mondulkiri

Dag 2     Mondulkiri

Dag 3     Mondulkiri

Dag 4     Kratie

Dag 5     Stung Treng

Dag 6     Stung Treng

Dag 7     Siem Reap

VanVerre1 (293)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Cambodja. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door. We passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven, dan passen wij dit voor u aan.

De reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tip:

  • 2 nachtjes in Phnom Penh voor deze bouwsteen en 3 nachtjes erna in Siem Reap maakt een bijzondere, onbekende Cambodjareis.

 

Overige informatie

Accommodaties

We boeken goede hotels, daar waar mogelijk. In Kratie en Stung Treng is niet veel keus, daar bieden we de beste accommodatie ter plaatse aan.

 

Vervoer en Gidsen

U heeft overal tijdens transfers, over land-reizen en excursies een auto of minibusje. Tijdens de excursies heeft u een Engelssprekende begeleider.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu twee of twintig personen (of meer) is, het is dus een privéreis.

Enkele excursies zijn niet privé, dit wordt erbij vermeld.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.