terug naar overzicht

Bouwsteen Natuurlijk Cambodja

In het kort over Natuurlijk Cambodja

Onbekend, maar niet eens zo ver van Phnom Penh: Mondulkiri. Groene heuvels met loof- en naaldbossen, plantages, fruitboomgaarden, akkers en watervallen kenmerken de hooglanden van Mondulkiri waar de temperatuur net iets lager is en de lucht veel zuiverder. U wandelt door de bossen op zoek naar olifanten, en maakt kennis de etnische stammen in afgelegen dorpen.

De route gaat verder naar Kratie. Een prachtig waterrijk gebied met interessante dorpjes. Maak een ontspannen fietstocht over smalle paden en langs traditionele Khmerhuizen en - pagodes. In dit gebied worden ook boottochten georganiseerd om de zeldzame Irrawaddy-dolfijn te spotten. Ook als de dolfijnen zich niet laten zien is dit een mooie boottocht. 

VanVerre1 (365)

Route

Dag 1     Phnom Penh - Mondulkiri

Dag 2     Mondulkiri

Dag 3     Mondulkiri

Dag 4     Mondulkiri - Kratie

Dag 5     Kratie - Phnom Penh

VanVerre1 (293)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Cambodja. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door. We passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven, dan passen wij dit voor u aan.

De reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tip:

  • 2 nachtjes in Phnom Penh voor deze bouwsteen en 3 nachtjes erna in Siem Reap maakt een bijzondere, onbekende Cambodjareis.

 

Overige informatie

Accommodaties

We boeken goede hotels, daar waar mogelijk. In Kratie en Stung Treng is niet veel keus, daar bieden we de beste accommodatie ter plaatse aan.

 

Vervoer en Gidsen

U heeft overal tijdens transfers, over land-reizen en excursies een auto of minibusje. Tijdens de excursies heeft u een Engelssprekende begeleider.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu twee of twintig personen (of meer) is, het is dus een privéreis.

Enkele excursies zijn niet privé, dit wordt erbij vermeld.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.