terug naar overzicht

Bouwsteen Indrukwekkend Angkor Wat

In het kort over Indrukwekkend Angkor Wat

Het absolute hoogtepunt voor iedere Cambodjareiziger is het tempelcomplex van Angkor Wat. En terecht! De fantastische bouwwerken zijn een lust voor het oog en de camera. Omdat het gebied enorm groot is raden wij aan ruim de tijd te nemen om dit wereldwonder goed in u op te kunnen nemen. De plaats Siem Reap is de uitvalsbasis voor het bezoek en inmiddels uitgegroeid tot een drukke toeristenplaats met vele leuke hotels en gezellige restaurants.

 

We laten u ook graag kennis maken met een onbekend deel van het Khmerrijk en nemen u mee naar de Roluosgroep en Kbal Spean. Naast tempels en cultuur is de fiets- en vaartocht op de laatste dag een welkome afwisseling. Een aanrader om uw rondreis in Cambodja mee te beginnen of te eindigen!

VanVerre1 (356)

Route

Dag 1     Siem Reap

Dag 2     Siem Reap

Dag 3     Siem Reap

Dag 4     Siem Reap

VanVerre1 (7)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Cambodja. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door. We passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven, dan passen wij dit voor u aan. De reis kent geen vaste vertrekdata.

 

 

VanVerre1 (128)

Tips

 

  • De Angkor Wat is veel meer dan een tempel. Er zijn ontzettend veel leuke activiteiten te ondernemen in het gebied rondom de tempel. Er is een aantal leuke mountainbiketochten naar tempels en door de jungle. Of fiets door pittoreske dorpjes. We hebben diverse routes, vraag ons om de mogelijkheden. Er zijn fietstochten van 16 km tot tochten van 40 km.
  • Een bijzondere huwelijksinzegening door een monnik bij de Angkor Wat vormt een onvergetelijke toevoeging aan uw bezoek. Er wordt een romantische...

Overige informatie

Accomodaties

We boeken goede hotels, daar waar mogelijk. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag in een offerte voor u aan. Wij bieden alle goede hotels aan, zie Hotels in de menubalk.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu twee of twintig personen (of meer) is, het is dus een privéreis.

 

Vervoer en Gidsen

U heeft overal tijdens transfers, over land-reizen en excursies een auto of minibusje. Tijdens de excursies heeft u een Engelssprekende gids. Alles wat inclusief is staat per dag vermeld en bij tabje Prijsindicatie.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.