terug naar overzicht

Bouwsteen Indrukwekkend Angkor Wat

In het kort over Indrukwekkend Angkor Wat

Het absolute hoogtepunt voor iedere Cambodja-reiziger is het tempelcomplex van Angkor. En terecht! De fantastische bouwwerken zijn een lust voor het oog en de camera. Omdat het gebied enorm groot is raden wij aan ruim de tijd te nemen om dit wereldwonder goed in u op te kunnen nemen. 

 

We laten u ook graag kennis maken met een onbekend deel van het Khmerrijk en nemen u mee naar de Roluosgroep en Kbal Spean. Deze bouwsteen is een aanrader om uw rondreis in Cambodja mee te beginnen of te eindigen!

VanVerre1 (356)

Route

Dag 1     Siem Reap

Dag 2     Siem Reap

Dag 3     Siem Reap

Dag 4     Siem Reap

VanVerre1 (7)

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Cambodja. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door. We passen uw reis graag aan uw wensen aan. Als u ergens langer of korter wilt verblijven, dan passen wij dit voor u aan. De reis kent geen vaste vertrekdata.

 

 

VanVerre1 (128)

Tips

 

  • Meer actie? Kies er dan voor om de tempels van Angkor per fiets te bezoeken. 
  • Meer verkoeling? Dan kunnen we i.p.v. een tuktuk een auto met airconditioning en chauffeur voor u inhuren. 
  • De omgeving rond Siem Reap biedt meer dan de tempels van Angkor. Maak bijvoorbeeld een uitstapje naar een drijvend dorp op het Tonlé Sap meer, of een fietstocht of rit per ossenkar door de landelijke omgeving rond de stad.

Overige informatie

Accomodaties

We boeken goede hotels, daar waar mogelijk. In deze reis hebben wij een selectie gemaakt. Als u een ander hotel wilt tijdens de reis: geen probleem, wij passen dit graag in een offerte voor u aan. Wij bieden alle goede hotels aan, zie Hotels in de menubalk.

 

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu twee of twintig personen (of meer) is, het is dus een privéreis.

 

Vervoer en Gidsen

U heeft overal tijdens transfers, over land-reizen en excursies een auto of minibusje. Tijdens de excursies heeft u een Engelssprekende gids. Alles wat inclusief is staat per dag vermeld en bij tabje Prijsindicatie.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.