terug naar overzicht

Bouwsteen Uyuni zoutvlakte

In het kort over Uyuni zoutvlakte

Na één overnachting in het stoffige stadje Uyuni stapt u in de jeep. Langs het treinenkerkhof rijdt u over uitgestrekte zoutvlaktes. Maak gekke foto’s en wandel over een eiland met enorme cactussen. Overnachting in een eenvoudig hotel van zout.

De volgende dag ziet u flamingo’s in lagunes. Voordat u terugkomt in Uyuni lekker badderen in een natuurlijke hotspring en stomende en spuitende geisers zien.

Creatief-op-de-zoutvlakte-van-Uyuni-Bolivia_1_351486

Route

Dag 1     Aankomst Uyuni

Dag 2     Jeeptour over zoutvlakte

Dag 3     Jeeptour langs lagunes

Dag 4     Uyuni

Flamingos-van-dichtbij-Uyuni-Bolivia

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Bolivia. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tips

  • Kies voor een luxer hotel tijdens de jeeptour. Wel een stuk duurder!
  • Reis vanaf Uyuni door naar Chili.
  • Of begin de jeeptour in Tupiza, het wilde westen van Bolivia
  • Neem warme kleding en een slaapzak mee; het kan héél koud zijn
  • Neem speelgoed mee voor gekke foto...

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij eenvoudige hotels geselecteerd, zie tabje Hotels. Luxere hotels zijn er ook op de zoutvlakte, maar er is hier een heel groot prijsverschil.

 

Vervoer

Het belangrijkste tijdens uw reis is goed vervoer. De tour over de zoutvlakte wordt uitgevoerd met goede jeeps. U deelt de jeep met een klein internationaal groepje (maximaal zes personen per jeep). Privévervoer is ook mogelijk, vraag ons om de meerprijs.

Aantal deelnemers

U reist met een klein internationaal groepje (maximaal zes personen per jeep). Privévervoer is ook mogelijk, vraag ons om de meerprijs.


De vluchten naar Bolivia

Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kijken we naar een vlucht met een veilige maatschappij en boeken we een vlucht met een korte overstap om de reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.