terug naar overzicht

Bouwsteen Jungle van Bolivia

In het kort over Jungle van Bolivia

Vanaf La Paz reist u met een klein vliegtuig naar Rurrenabaque. Hier verblijft u één nachtje voordat u de jungle in gaat. Wandel ’s avonds over de gezellige boulevard. Een lange tocht per rivierboot naar de lodge in het Madidi National Park. 

Onderweg al kans om dieren te spotten. Vanuit de lodge maakt u diverse excursies per boot en te voet door het regenwoud. Daarna per boot terug naar Rurrenabaque en per vliegtuig terug naar La Paz.

Verschillende vlinders in Madidi National Park - Bolivia

Route

Dag 1     La Paz, vlucht naar Rurrenabaque

Dag 2     Junglelodge in Madidi National Park

Dag 3     Junglelodge in Madidi National Park

Dag 4     Rurrenabaque, vlucht naar La Paz

 

Een tocht maken door de jungle van Madidi National Park - Bolivia

Maatwerk

Deze reis is een voorbeeld van wat er mogelijk is in Bolivia. Laat u zich inspireren door dit reisschema. Geef uw persoonlijke ideeën aan ons door en wij passen de reis graag aan op uw wensen. Deze reis kent geen vaste vertrekdata.

 

Tips

  • Verleng uw verblijf in de jungle

  • Kies voor een eenvoudiger lodge of ga kamperen in de jungle

Overige informatie

Accommodaties

Wij bieden een grote verscheidenheid aan hotels aan. Voor deze reis hebben wij goede hotels geselecteerd, zie tabje Hotels. Heel luxe hotels zijn er in dit gebied niet.

 

Vervoer

Het belangrijkste tijdens uw reis is goed vervoer. De binnenlandse vluchten van La Paz naar Rurrenabaque tijdens deze bouwsteen zijn inbegrepen. In Rurrenabaque heeft u een gedeelde transfer met een shuttlebus. In een kleine internationale groep reist u per rivierboot naar de junglelodge.

Aantal deelnemers

U reist met uw eigen gezelschap, of dat nu voor twee of twintig personen (of meer) is. Tijdens uw verblijf in de jungle worden excursies eventueel in een klein internationaal groepje uitgevoerd.


De vluchten naar Bolivia

Wij regelen deze graag voor u. Vraag ons vrijblijvend naar de mogelijkheden. Vanzelfsprekend kijken we naar een vlucht met een veilige maatschappij en boeken we een vlucht met een korte overstap om de reis zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën
Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.