Bouwsteen 2-Daagse Zeiltocht Whitsundays

Tijdens een twee daagse zeiltocht bij de Whitsundays-eilanden wordt geen hoogtepunt overgeslagen en zijn de dagen gevuld met plezier en ontspanning. U bezoekt plekjes waar u met een dagexcursie niet komt, heeft meer tijd op het paradijselijke Whitehaven Beach, gaat snorkelen bij kleurrijke riffen, wandelen door natuurgebied en genieten van een magische zonsondergang en heldere sterrenhemel.

Alle highlights Whitsundays
Aan boord met klein gezelschap
Privéhut incl. maaltijden
Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!

Reis van dag tot dag: 2-Daagse Zeiltocht Whitsundays

Dag 1  Aankomst Whitsunday eilanden

Dag 2  Vertrek Whitsunday eilanden

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Whitsundays

Australie-Whitsundays-kustlijn(8) Australie-Great-Barrier-Reef-Snorkelen-Lisanne(8)

Wie meer tijd wil besteden bij de Whitsundays, kiest voor een tour met een nacht aan boord. In Airlie Beach stapt u aan boord van het zeilschip dat u de aankomende dagen met maximaal 12 gasten deelt. U slaapt in een tweepersoons privé-hut met eigen badkamer of gedeelde badkamer. Er is een binnen-salon met eethoek en ruim dek met voldoende ruimte om te zonnebaden of ontspannen in de schaduw. Maaltijden, koffie, thee en water zijn inclusief, andere dranken of snacks mag u zelf meebrengen aan boord.

 

Tijd om deze archipel van 74 eilandjes te ontdekken! Leun achterover en ontspan terwijl uw schipper de controle overneemt. Als eerste zeilt u naar Tongue Bay voor een begeleide wandeling door het National Park land naar Hill Inlet Lookout. Op de top heeft u een prachtig uitzicht op het 7 km lange Whitehaven Beach. Al jaren staat Whitehaven Beach bekend als mooiste strand van Australië en misschien wel van de wereld. Waarom is dit strand nou zo bijzonder? Dat is natuurlijk de combinatie van het zuiver witte en fijne zand dat nooit warm wordt onder de voeten en het turquoise, helderblauwe water dat vloeiend door de zandbanken heen loopt en een decor vormt wat nergens anders ter wereld te zien is. Wandel naar het strand en ervaar het zelf!

 

Terug aan boord geniet u van de lunch terwijl u verder vaart richting Hook Island. Het is tijd om te snorkelen. Ga op zoek naar Nemo en misschien “zwemt” u zelfs een schildpad “tegen het lijf”! In een van de vele baaien bij Hook Island zal u overnachten. Geniet van de zonsondergang en een drankje voordat het diner wordt geserveerd. Vergeet niet om de sterrenhemel te aanschouwen voordat u gaat slapen.

 

Overnachting aan boord.

Inclusief Engelssprekende crew, lunch, diner en snacks, koffie, thee en water, snorkelmaterialen, badhanddoeken, entreegelden en taxen.

Dag 2 Vertrek Whitsunday Eilanden

Ontdek de hoogtepunten van Fraser Island

Sta vroeg op en geniet van de opgaande zon. Na een stevig ontbijt met uitzicht op het groene landschap van het eiland op de achtergrond, gaat de boot op weg naar een nieuwe baai. De onderwaterwereld bij de Whitsundays is prachtig. Zet uw snorkel op en ga opnieuw op zoek naar kleurrijke koralen en onderwaterleven. Afhankelijk van het weer zal de boot daarna richting een nieuw eiland of tropisch strand om te ontdekken varen. In de middag is het tijd om terug te gaan en worden de zeilen gehesen. U vaart terug naar Airlie Beach, Vervolg uw reis langs de oostkust.

 

Het schema van de boottocht kan afwijken.


Inclusief Engelssprekende crew, ontbijt, lunch en snacks, koffie, thee en water, snorkelmaterialen, badhanddoeken, entreegelden en taxen.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën