Bouwsteen Luxe Paradijs Lizard Island

Ontsnap aan de bewoonde wereld en dompel u onder in luxe op het paradijselijke Lizard Island, gelegen in het noordelijke deel van het Great Barrier Reef. U overnacht in het enige resort op het eiland en deelt deze plek dus enkel met resortgasten. Bezoek afgelegen stranden met poederwit zand, ga snorkelen of duiken bij het kleurrijke rif, ga het water op per kajak en geniet van gastronomische hoogstandjes bij een magische zonsondergang.

Ultieme romantiek en luxe
Privé eiland voor resortgasten
All-inclusive genieten
Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!

Reis van dag tot dag: Luxe Paradijs Lizard Island

Dag 1  Aankomst Lizard Island

Dag 2  Lizard Island

Dag 3  Vertrek Lizard Island

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Lizard Island

Australie-Lizard-Island-strand-rotsen Australie-Lizard-Island-Resort-strand_2_539648

Vandaag stapt u aan boord van een klein vliegtuigje en vliegt u over het blauwe water en het regenwoud van het Daintree Rainforest naar het paradijs dat Lizard Island heet. Ver afgelegen van de bewoonde wereld, middenin het Great Barrier Reef, ligt dit heerlijke eilandje. Neem daarbij een verblijf in het prachtige, luxe Lizard Island Resort en u heeft een once-in-a-lifetime ervaring. Het resort ligt letterlijk óp het wereldberoemde rif, er zijn dus geen lange boottochten nodig om te genieten van de spectaculaire onderwaterwereld.

 

U kunt kiezen uit meer dan 20 witte zandstranden om te ontdekken en te zwemmen, snorkelen, suppen of kajakken in kristalhelder water. U geniet all-inclusief van gastronomische maaltijden en de meest betoverende zonsondergangen.

 

Overnachting op Lizard Island.                 

Inclusief vlucht naar het eiland, maaltijden en dranken, gebruik van snorkelmateriaal, kajaks en supboards.   

Dag 2 Lizard Island

Wordt wakker in het tropische paradijs

Een dag om te genieten van al het natuurschoon die Lizard Island te bieden heeft. Maak een strandwandeling in de opkomende zon, reserveer een picknick op een privéstrand voor ultieme romantiek of ga samen de onderwaterwereld ontdekken. Wilt u graag duiken? Ook dat kan vanuit het resort georganiseerd worden. Een favoriet is de wereldberoemde duiklocatie Cod Hole, waar u in contact kunt komen met de gevlekte reuzentandbaars, rifhaaien en talloze kleurrijke vissoorten.

 

Overnachting op Lizard Island.

Inclusief maaltijden en dranken, picknick op het strand, gebruik van snorkelmateriaal, kajaks en supboards.  

Dag 3 Vertrek Lizard Island

Australie-Lizard-Island-picknick

Dit is laatste ochtend dat u wakker wordt op dit prachtige eiland. Afhankelijk van uw geboekte terugvlucht, heeft u de ochtend of de hele dag nog vrij te besteden. Zorg dat u uw bagage al eerder ingepakt heeft zodat u tijdig kan uitchecken. Voordat u terugvliegt naar Cairns, kunt u nog gebruik maken van de resortfaciliteiten.

 

Inclusief ontbijt, terugvlucht van het eiland

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën