Bouwsteen Snorkelparadijs bij Lady Elliot Island

Verblijven op een van de mooiste delen van het Great Barrier Reef kan op Lady Elliot Island. Voor de snorkelliefhebber en duiker is deze plek een must-see! Met een vliegtuigje arriveert u op dit afgelegen eiland met één eco-resort dat alles in en om het eiland beschermt en onderhoudt. Een verblijf hier staat in het teken van de natuur, boven en onder water. Een kleurrijkere onderwaterwereld vindt u nergens anders!

Onaangetast Great Barrier Reef
Onbeperkt snorkelen vanaf strand
Enige resort op het eiland
Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!

Reis van dag tot dag: Snorkelparadijs bij Lady Elliot Island

Dag 1  Aankomst Lady Elliot Island

Dag 2  Lady Elliot Island

Dag 3  Vertrek Lady Elliot Island

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Lady Elliot Island

Australie-Lady-Elliot-Island-Eco-Resort-vliegtuig_1_537437 Australie-Lady-Elliot-Island-snorkelen Australie-Lady-Elliot-Island-Eco-Resort-reefwalk_1_537429

Welkom op het prachtige Lady Elliot Island. Na een korte vlucht van ongeveer 40 minuten arriveert u op dit tropische koraaleiland in het zuidelijkste puntje van het Great Barrier Reef.

 

Ontsnappen aan de bewoonde wereld op een klein stukje paradijs, dat is een bezoek aan Lady Elliot Island. Het eiland is een walhalla voor duikers en snorkelaars. Lady Elliot is omringd door de meest prachtige riffen welke u zo vanaf het strand kunt opzoeken. Het gebied wordt goed beschermd en is daardoor vrij onaangetast en misschien wel het mooiste deel van het Great Barrier Reef. Naast de kleurrijke vissen kunt u zomaar schildpadden en dolfijnen tegenkomen. Maar vooral de majestueuze mantarog leeft in grote aantallen rondom het eiland. U verblijft in een eenvoudig resort dat het hele eiland onderhoudt. De natuur is hier het belangrijkste!

 

Overnachting op Lady Elliot Island.                        

Inclusief vlucht naar het eiland, diner, gebruik van snorkel materiaal, snorkel les, glazen-bodem boottochten, begeleiding van rangers bij activiteiten. 

Dag 2 Lady Elliot Island

Snorkelen, zwemmen, ontspannen en activiteiten op het eiland.

U heeft vandaag een vrije dag op het eiland. Neem een ochtendduik in het heldere water en vergeet uw snorkel niet. Met de verschillende wandelroutes op het eiland, kunt u zelf op verkenning gaan. Liever begeleid? Vanuit de accommodatie worden verschillende activiteiten georganiseerd waar u gratis aan kunt deelnemen. Ga aan boord van de glass-bottom boot of rif-lopen met een ranger, waarbij u van bovenaf de mooie onderwaterwereld aanschouwt.

 

Overnachting op Lady Elliot Island.

Inclusief ontbijt, diner, gebruik van snorkel materiaal, snorkel les, glazen-bodem boottochten, begeleiding van rangers bij activiteiten. 

Dag 3 Vertrek Lady Elliot Island

Australie-Lady-Elliot-Island-duikers Australie-Lady-Elliot-Island-groene-schildpad_1_577452

Dit is laatste ochtend dat u wakker wordt op dit heerlijke eiland. Afhankelijk van uw geboekte terugvlucht, heeft u de ochtend of de hele dag nog vrij te besteden. Zorg dat u uw bagage al eerder ingepakt heeft zodat u tijdig kunt uitchecken. Voordat u terugvliegt naar Brisbane of Hervey Bay, kunt u gebruik maken van de openbare sanitaire voorzieningen.

 

Inclusief ontbijt, terugvlucht van het eiland.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën