Bouwsteen Verblijf op zandeiland Fraser Island

Slapen op het populaire Fraser Island, het grootste zandeiland ter wereld met unieke natuur, wie wil dat nou niet? U heeft een ontspannen verblijf in het mooi Kingfisher Resort waar verschillende activiteiten mogelijk zijn. Op de tweede dag wordt u opgehaald voor een uitgebreide dagtour met een avontuurlijke 4x4 bus die u langs de mooiste plekjes van het eiland brengt.

Mooi resort op Fraser Island
Begeleide dagtour inclusief
Zonsondergang vanaf de beachbar
Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!
  • Van dag tot dag
  • Routekaart
  • Reis & prijsinfo
  • Offerte

Reis van dag tot dag: Verblijf op zandeiland Fraser Island

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Fraser Island

Australie-Fraser-Island-Lake-McKenzie-1 Australie-Fraser-Island-jungle-jeep Australie-Fraser-Island-Kingfisher-Bay-sunset_2_535989

Welkom op Fraser Island, het grootste zandeiland ter wereld en één van de hoogtepunten van uw Australië-reis! Vanaf Riverhead bij Hervey Bay vaart u in ongeveer 50 minuten naar het Fraser Island. Het eiland is 122 kilometer lang, maximaal 25 kilometer breed en staat met recht op de UNESCO Werelderfgoedlijst. Fraser Island is een unieke plek waar het mooiste van de natuur elkaar afwisselt: witte zandstanden, dichte bossen, kraakheldere zoetwatermeren, stromende beekjes door tropisch regenwoud, hoge duinen en bijzondere rotsformaties. De Aboriginals noemden deze plek niet voor niets K’Gari, wat “paradijs” betekent. Slapen op het eiland is heerlijk! Als u arriveert begint u al met de eerste verkenning, drink een drankje bij de Sunset bar of gebruik de middag voor een activiteit vanuit het resort. Bij een heldere avond aanschouwt u de mooiste sterrenhemel.

 

Overnachting op Fraser Island.                 

Inclusief bootovertocht

Dag 2 Fraser Island

Ontdek de hoogtepunten van Fraser Island

Vandaag gaat u op avontuur op Fraser Island! Met een ranger ontdekt u in een speciaal ontworpen 4x4 bus het eiland. De bus rijdt dwars over het brede zandstrand en onverharde wegen van het ene hoogtepunt naar het andere. U gaat zwemmen in het helderblauwe water van Lake McKenzie en wandelen langs de oevers van de Wanggoolba Creek, die geruisloos door het regenwoud stroomt. Bewonder de hoge, majestueuze satijnbomen van Pile Valley en stop om te zwemmen in het koele, frisse water van Eli Creek. Natuurlijk maakt u een stop bij het wrak van de S.S. Maheno en het gekleurde zand van de Pinnacles. Misschien spot u zelfs een wilde dingo! U wordt aan het einde van de dag teruggebracht naar het resort waar u kunt genieten van een prachtige zonsondergang.

 

Overnachting op Fraser Island.                 

Inclusief pick-up van hotel, volledige dag 4x4 adventure busvervoer met Engelssprekende gids, lunch, alle entreegelden.

Dag 3 Vertrek Fraser Island

Australie-Fraser-Island-Indian-Head-strand_1_575546

Er is een einde gekomen aan uw verblijf op Fraser Island. Na het ontbijt vaart u terug naar River Heads bij Hervey Bay en vervolgt u uw reis langs de kust van Australië.

 

Inclusief bootovertocht

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën