Bouwsteen Ranchverblijf in Tucson

Voor het echte westerngevoel verblijft u op een ranch in Tucson. Deze woestijnstad in Zuid-Arizona is omgeven door het Saguaro National Park, vol hoge cactussen en mooie routes. Tijdens uw verblijf op deze veelzijdige ranch zijn de maaltijden en alle activiteiten inclusief. Begin de dag met een paardrijtocht, zoek na een heerlijke lunch verkoeling bij het zwembad of neem deel aan een sportactiviteit. U sluit de dag af bij het kampvuur onder een heldere sterrenhemel.

Slapen op een echte ranch
Ga paardrijden en fietsen
Incl. alle maaltijden
Amerika-Los-Angeles-Hollywood-Lisanne
Lisanne
De geweldige landschappen in het westen, de grote steden als New York en San Francisco en de stranden van Florida laten mij terugkeren voor meer.

Reis van dag tot dag: Ranchverblijf in Tucson

Dag 1      Aankomst Tucson

Dag 2      Tucson

Dag 3      Tucson

Dag 4      Vertrek Tucson

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Tucson

Amerika-Tucson-Saguaro-NP-3 Amerika-Tucson-Saguaro-NP-2 Amerika-Tucson-Saguaro-NP-1

Voor het echte cowboy- en Westernsfeertje bent u in de stad Tucson in de Sonorawoestijn op de juiste plek. Omgeven door bergketens en middenin het Saguaro National Park ligt het bezienswaardige Tucson. In het oude centrum is de koloniale tijd nog goed te voelen. Bezoek El Presidio, een historische wijk waar in de periode van de overheersing het fort van de Spaanse kolonisten zich bevond. Hier staan vijf historische gebouwen die onderdeel zijn van het Tucson Museum of Art. Maar vergeet ook de Barrio Historico niet. Vroeger was dit het handelscentrum van de stad, maar tegenwoordig vindt u hier felgekleurde huizen en de heilige plaats El Tiradito, waar bezoekers een wens uit kunnen brengen. Tijdens uw verblijf op de Ranch zal u zich een echte cowboy of cowgirl voelen en terugduiken is het authentieke verleden van deze omgeving.

 

Overnachting in Tucson.

Dag 2 Tucson

Een dag vol activiteiten

Een verblijf op een ranch is een unieke ervaring. U zal zich geen moment vervelen. Tijdens uw verblijf in de Ranch zijn de activiteiten inbegrepen. Het wordt moeilijk kiezen uit de talloze activiteiten en sporten, zoals paardrijden, sportlessen, mountainbiken, begeleide wandelingen of vissen. Liever iets rustiger aan? Kies dan voor één activiteit in de ochtend en neem de middag om te ontspannen bij het zwembad. De georganiseerde activitatien vanuit de Ranch vinden grotendeels plaats in het naastgelegen Saguaro National Park, waar ontelbaar veel Saguaro reuzencactussen te vinden zijn. Dit woestijngebied herbergt een variatie aan planten en dieren en is goed wandelend of fietsend te ontdekken. Maar als u als een echte cowboy het park wilt zien, kies dan voor paardrijden!

Liever even de Ranch verlaten? Leuk is het Pima Air & Space Museum. Op dit “vliegtuigkerkhof” midden in de woestijn staan oude vliegtuigen en bommenwerpers. Of bezoek de Old Tucson Studio’s. Deze oude filmset voor westernfilms dient nu als themapark met shows en activiteiten.

 

Overnachting in Tucson.

Dag 3 Tucson

Tucson-Tanque-Verde(3) Tucson-Tanque-Verde(4)

Een extra dag op de ranch! Elke dag worden er nieuwe activiteiten georganiseerd op de ranch. Misschien wilt u mee met een paardrijtocht, een wedstrijdje tennissen of een boek lezen bij het zwembad?

 

Overnachting in Tucson.

Dag 4 Vertrek Tucson

Er is een einde gekomen aan uw verblijf op de ranch. Reis door richting San Diego aan de kust van Californië of noordwaarts richting Sedona en de Grand Canyon. Wij helpen u graag uw individuele rondreis samen te stellen.

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën