Bouwsteen Rustpunt Tam Hai

Rust voert de boventoon bij een verblijf op het eiland Tam Hai. Het eiland ligt in de monding van de rivier, vlakbij zee. Met een bootje bent u er binnen een paar minuten. Voor u daar bent bewondert u kleurrijke muurschilderingen in een dorpje aan zee en ruïnes van Chamtorens. Op het eiland wordt u in de watten gelegd, zoek een lekker bedje op aan het water en geniet ’s avonds van het inbegrepen diner.

Dorp met muurschilderingen
Rustig verblijf op het strand
Strand op paar minuten varen
Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Verenigde-staten-noordoost-amerika-route66_1_606125
Mariska
Wat een fijn land is dit. Je bevindt je echt in Azië, heel authentiek. Traditionele bergvolkeren, mooie natuur en rijstvelden.
Azie-Vietnam-Hoi-An_1_613460
Danique
De diversiteit van het land, de ene keer groen, de andere keer water, heeft mij verliefd doen worden op Vietnam.

Reis van dag tot dag: Rustpunt Tam Hai

Dag 1     Hoi An - Tam Hai

Dag 2     Tam Hai

Dag 3     Tam Hai

Dag 4     Vertrek Tam Hai

 

100% maat werk

Dag 1 Hoi An – Tam Hai

De muurschilderingen op de huizen Tham Thanh De Cham-tempel met drie torens in Tam Thanh Vietnam-Tam-Hai-muurschildering

Het is niet ver rijden van Hoi An naar Tam Hai, minder dan twee uur. Maar op de route stopt u bij twee interessante plaatsen. In het dorp Tam Thanh heeft een kunstenaar een groot aantal kleurrijke muurschilderingen gemaakt. U kijkt uw ogen uit. Wandel door de hoofdstraat, neem af en toe een zijstraat naar zee, en speur naar de kunstwerken. Na weer een stukje in de auto stopt u bij een Cham-tempel met drie torens. De ruïnes zijn in redelijke staat; op het pleisterwerk ziet u hier en daar nog afbeeldingen. Door naar de aanlegsteiger vanwaar een speedbootje u in een kwartiertje naar het eiland Tam Hai brengt.

 

Overnachting op Tam Hai Island.
Inclusief diner, privé-auto/busje met chauffeur en boottocht

Dag 2 & 3 Tam Hai

Vietnam-Tam-Hai-palmbomen-strand_1_466294 Vietnam-Tam-Hai-locale-visser_1_466313

Het ‘onontdekte’ eiland Tam Hai is een ideale bestemming om een paar dagen bij te komen. Veel toeristen komen hier niet; er is dan ook maar één resort. In het kleinschalige Le Domaine de Tam Hai staan luxe, rust en stilte centraal. Het eiland ligt in de monding van de rivier. Stap in een bootje voor een korte tocht naar verlaten stranden en tropische natuur. Op het eiland is een vissersdorp, met wat lokale restaurantjes. Stap op de fiets om het kleine eiland te verkennen en trap over semi-verharde paden langs stranden en door het binnenland. Of huur een kajak om de zee rond het eiland te verkennen.

 

Overnachting op Tam Hai Island.
Inclusief ontbijt en diner

Dag 4 Vertrek Tam Hai

Na het ontbijt vaart u terug naar het vasteland. Van hier kunt u uw reis in diverse richtingen vervolgen: de centrale hooglanden in, verder langs de kust naar het zuiden of naar een stukje terug naar Danang (de dichtstbijzijnde luchthaven) voor een vlucht naar uw volgende bestemming. Mogelijkheden genoeg om iets te bedenken wat bij uw wensen past!

 

Inclusief ontbijt en boottocht

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën