Bouwsteen Kamperen op Cham eiland

Even back to basic! Geen Wifi, maar sterke kampvuurverhalen. Vanuit Hoi An gaat u op avontuur. Per boot vaart u naar een van de eilanden van de Cham-archipel. Daar gaat u snorkelen, vangt u vis voor de barbecue, leert u vuur maken en geniet u van de rust rond het kampvuur. Die avond valt u in slaap met het ruisen van de zee als achtergrondgeluid. De volgende ochtend ritst u de tent open om de zon te zien opkomen. Een verfrissende duik in zee is een goede manier om wakker te worden. Na een ontbijtje op het strand is het helaas alweer tijd om te vertrekken. 

Kamperen op het strand
Snorkelen en vissen
Verhalen rond het kampvuur
Vietnam-Gionne
Gionne
Vietnam is boeiend en afwisselend, dat heb ik wel ervaren tijdens mijn reizen voor Van Verre. Wilt u meer weten? Bel of mail mij.
Verenigde-staten-noordoost-amerika-route66_1_606125
Mariska
Wat een fijn land is dit. Je bevindt je echt in Azië, heel authentiek. Traditionele bergvolkeren, mooie natuur en rijstvelden.
Azie-Vietnam-Hoi-An_1_613460
Danique
De diversiteit van het land, de ene keer groen, de andere keer water, heeft mij verliefd doen worden op Vietnam.

Reis van dag tot dag: Kamperen op Cham eiland

Dag 1      Aankomst Hoi An

Dag 2      Hoi An - Cham Island

Dag 3      Cham Island - Hoi An

Dag 4      Vertrek Hoi An

 

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Hoi An

Vietnam-Hoi-An1

Op een schilderachtige locatie tegen de oevers van de Thu Bon-rivier vindt u Hoi An. Het oude stadje is bijzonder pittoresk, velen vinden Hoi An het leukste plaatsje van Vietnam. Beroemd is de Japanse overdekte brug, een van de weinige houten boogbruggen die bewaard is gebleven. Het historische stadscentrum van Hoi An is uitgeroepen door UNESCO als werelderfgoed. Erg leuk om te doen: fietsend Hoi An verkennen! Op veel plaatsen kunt u een fiets huren. Maak een fietstocht naar het strand of juist naar het oude centrum. Zo leert u de leukste straten van Hoi An kennen.

 

Overnachting in Hoi An.

 

Dag 2 Hoi An - Cham Island

Vietnam-Cham-Island-Vissen Vietnam-Cham-Island-Markt Vietnam-Cham-Island-Lunchen

Tijd voor avontuur! Vanuit uw hotel wordt u naar de haven gebracht. Daar struint u over de markt waar vissers hun vangst verkopen. Daarna stapt u op een traditionele vissersboot voor de tocht naar Cham Island. De boot maakt een omweg en stopt bij kleurrijke koraalriffen. Spring in het water en bewonder al snorkelend de vele soorten vissen. Heeft u een grote gespot? Pak dan een hengel! Lukt het u om een visje voor op de barbecue te vangen? De nacht brengt u door in een tent op het hoofdeiland van het Cham-archipel, waar u alleen de geluiden van dieren hoort en de vissers die in de vroege uurtjes op pad gaan om hun avondmaal te vangen. Een plek die helaas nog wel getroffen wordt door veel plastic afval. Help uw gids een handje met het opruimen van het strand. Daarna is het tijd voor de barbecue. Ga om het kampvuur zitten, deel uw reisbelevenissen met uw kampeergenoten, en duik als het donker is uw tent in.

 

 

Overnachting op Cham Island.

Inclusief ontbijt lunch, diner, transfer, boottocht,  Engelssprekende gids en entreegelden

 

Dag 3 Cham Island - Hoi An

Vietnam-Cham-Island-Strand

Lekker geslapen met het ruizen van de zee als achtergrondgeluid? Dan is het nu tijd om op te staan. Rits de tent open om de zon te zien opkomen, en ren meteen naar zee voor een verfrissende duik. Dat is pas goed wakker worden! Na het ontbijt pakt u uw spullen en vaart u terug naar het vasteland. Van de haven wordt u terug naar uw hotel gebracht. Duikt u gelijk het bedrijvige centrum van Hoi An in of heeft u zo genoten van de rust dat u deze nog wil vasthouden? Laat de Wifi nog even uit, en ga lekker loungen bij het zwembad of op het strand.

 

Overnachting in Hoi An.

Inclusief ontbijt, boottocht en transfer

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën