Natalie
Specialist Thailand, Maleisië en Nieuw-Zeeland

Natalie

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Australië, Nieuw Zeeland, Thailand, Maleisië, Indonesië, Singapore, Hong Kong en Kenia

Ik ben de gelukkige die van haar hobby haar beroep heeft gemaakt. Al vanaf dat ik klein ben, reis ik. Eerst met mijn ouders door Europa en nu met mijn man en onze puberzoon. Ook naar Europa maar het liefst daarbuiten. Ik heb samen met mijn gezin al vele mooie reizen mogen maken. Met een huurauto Oman ontdekken, met de camper door Australië rondreizen, maar ook diverse Aziatische landen en het Caribisch gebied is mij niet onbekend. Tijdens diverse inspectiereizen voor mijn voorgaande werk heb ik nog meer van de wereld mogen zien. Suriname, Kenia, Los Angeles en nog veel meer.

 

    

 

Ik kan enorm genieten van dat moment dat je het vliegtuig uitstapt en je in een totaal andere wereld stapt. De kleuren, geuren en smaken kun je alleen maar beleven als je reist.

Mijn mooiste reis ooit

Al mijn reizen hebben altijd wel iets speciaals. In 2019 ben ik met mijn man naar Rwanda geweest. Een prachtig groen stukje Afrika en heel anders dan een bestemming als Kenia. De hele reis was geweldig! Op de laatste dag maakten we een prachtige hike en na ruim 2 uur lopen stonden wij oog in oog met de berggorilla’s. Dit vergeet je nooit meer.

 

    

 

De reis langs de Oostkust van Australië, met onze toen 4-jarige zoon, was ook geweldig. Wij hebben de tijd genomen en in een rustig tempo van Cairns naar Sydney gereisd. Zo uniek en leerzaam voor groot en klein. Maar met de trein Java ontdekken was ook weer een geweldige ervaring. Op plekken komen waar je alleen te voet of met de trein kan komen. Zo onontdekt en bijzonder om mee te maken. 

 

 

Damaraland onverharde weg in Namibie(14)

Mijn Bucketlist

Ik heb nog zo veel bestemmingen die ik graag voor een tweede of derde keer zou willen bezoeken. Denk hierbij aan Indonesië, Oman of Australië.

Maar bestemmingen die echt op mijn bucketlist staan, zijn op dit moment Costa Rica en Zuidelijk Afrika en dan met name Namibië of Botswana. Dieren spotten, andere culturen leren kennen en vooral contact maken met de lokale bevolking. Maar ik kom met zo veel mooie bestemmingen in aanraking dat mijn bucketlist volgende maand weer anders kan zijn.

Mijn favoriete Van Verre reizen
Bootopmooistrand
Voorbeeldreis West-Maleisië

Rondreis Maleisië: De charme van West-Maleisië

West-Maleisië, westkant: Melaka > Kuala Lumpur. Centraal: Taman Negara, jungle > Cameron Highlands, theevelden. West: Ipoh > Penang. Oostkust: Kota Bahru > eiland Perhentian, prachtig snorkelen.

Een luipaard ligt uit te buiken in het Masai Mara National Reserve
Voorbeeldreis Kenia

Rondreis Kenia: Wildparken van Kenia

Midden: Nairobi > Noord: Samburu Game Reserve, wild aan de rivier. Midden: Aberdare Mountains, waterdrinkplaats voor de lodge > Lake Nakuru, vogels > Big Five in Masai MaraNairobi.

De adembenemend mooie kust bij Coromandel
Voorbeeldreis Nieuw-Zeeland

Rondreis Nieuw-Zeeland per auto: Nieuw-Zeeland in 5 weken

Noordereiland: Auckland > Bay of Islands > Coromandel > Rotorua > New Plymouth > Martinborough > Wellington > Zuidereiland: Kaikoura > Marlborough Sound > Abel Tasman > Franz Josef > Wanaka > Milford Sound > Catlins > Dunedin > Mount Cook > Christchurch