Eva
Specialist Afrika

Eva

Mijn bezochte Van Verre bestemmingen: Zuid-Afrika, Namibië, Mauritius, Thailand, Amerika, Dubai.

Reizen is voor mij optimaal genieten van elk moment. Ik houd van andere landen, andere culturen, andere mensen en lekker eten. Sinds 1995 werk ik in de reisbranche en ik heb in die periode al veel mooie reizen gemaakt. Ik ben helemaal gelukkig als ik ‘s ochtends vroeg op safari kan gaan. Dat is echt genieten van de geweldige natuur, de prachtige dieren en de bijzonder geluiden. Het is een magisch gevoel om daar een onderdeel van te zijn! Ik vind het super om deze bijzondere ervaringen te delen met onze reizigers en om samen met u een onvergetelijke reis samen te stellen.

 

    

 

Mijn mooiste reis ooit

Dat is een moeilijke keuze, maar ik kies voor mijn allereerste reis naar Zuid-Afrika. Deze reis was heel speciaal, het was mijn kennismaking met dit veelzijdige land. We reden de Panoramaroute en gingen op safari. Maar ook de prachtige kustlijn van de Tuinroute en de struisvogels bij Oudtshoorn waren indrukwekkend. Hierna reden we via de route 62 naar Franschhoek en bezochten we een wijnhuis, met een voor de regio bekende wijnproeverij. We sloten deze reis af in het altijd sprankelende Kaapstad.

 

Mijn reis in 2022 zal ik ook niet snel vergeten. We bezochten een aantal malaria-vrije game lodges ten noorden van Johannesburg. Heerlijk een hele week lang iedere dag op safari! We sloten onze reis af bij mijn favoriet: het Madikwe Game Reserve. Dit reservaat staat vooral bekend om de aanwezigheid van de zeldzame wilde honden. Iedere reis heeft wel iets bijzonders en ik voel me bevoorrecht dat ik regelmatig deze bestemmingen mag bezoeken.

8e8acc2b-4a24-499e-a455-13a0a3e97595

Mijn bucketlist

Er zijn nog veel plaatsen op de wereld waar ik graag naartoe zou willen gaan. Australië lijkt mij een prachtig continent om rond te reizen. En Argentinië met Buenos Aires en Patagonië of West-Canada met Vancouver, lijken mij ook geweldig. Vooral de combinatie van natuur en steden spreekt mij erg aan!

 
Graag help ik u bij het samenstellen van uw privéreis op maat naar Afrika.

 

Eva

0299-475083

eva@vanverre.nl

 

Mijn favoriete Van Verre reizen
Zuid-Afrika-Krugerpark-Safari-Lodge
Voorbeeldreis Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika per auto: Country House en Safari Lodge

Zuid: Kaapstad Franschhoek, wijnlanden > Oudtshoorn Knysna, tuinroute > Oyster Bay. Midden: Durban > St. Lucia > Mkuze, wildpark. eSwatini (Swaziland): Mlilwane Wildlife Sanctuary. Noord: Krugerpark, Big Five > Hazyview, Panoramaroute.

Zuid-Afrika-Krugerpark-Leeuw1
Voorbeeldreis Zuid-Afrika

Rondreis Zuid-Afrika per auto: Complete safarireis

Noord: Johannesburg > Hazyview, Panoramaroute > Sabi Sands privéreservaat, safari > Krugerpark, Big Five. eSwatini (Swaziland): Hlane, nog meer safari. Midden: Hluhluwe-Imfolozi NP, witte én zwarte neushoorns > St. Lucia, vogels > Umhlanga.

shutterstock_161334494
Voorbeeldreis Namibië

Rondreis Namibië per auto: Natuurwonderen van Namibië

Midden: Windhoek > Zuid: Kalahari > Fish River Canyon, vergezichten > Aus, wilde paarden > Sossusvlei > Midden: Swakopmund, aan de kust > Twyfelfontein, cultuur > Noord: Etosha NP, waterdrinkplaatsen > Midden: Daan Viljoen > Windhoek.