KLM

De KLM is een betrouwbare en goed geregelde luchtvaartmaatschappij. De KLM werd opgericht op 7 oktober 1919. Het is de oudste onder de oorspronkelijke naam bestaande en operationele Luchtvaartmaatschappij ter wereld.
De eerste vlucht met de KLM naar Indonesië werd in oktober 1924 uitgevoerd. In het jaar 1929 werd de lijndienst tussen Nederland en Indonesië geopend.
Het personeel van de KLM staat bekend om vriendelijke en attente service.

 

Bagage KLM

Voor de Economy Class mag er 23 kg gratis worden ingecheckt. Is uw bagage bij het inchecken te zwaar dan betaalt u per kilo een extra bedrag. Er mag daarnaast kosteloos één stuk handbagage, met de maximale afmetingen van 55x25x35cm, meegenomen worden aan boord. Eventuele wielen, handvaten en zijvakken moeten ook binnen deze afmetingen blijven. Het totaal gewicht mag niet meer dan 12 kg bedragen.

 

Inchecken Schiphol

Het inchecken van de KLM vluchten op Schiphol vindt plaats in vertrekhal 2. Daarnaast kunt u vanaf 30 uur tot 1 uur voor vertrekt online inchecken voor uw vlucht. U hoeft dan alleen nog uw ruimbagage af te geven bij een bagageafgiftepunt.

 

Baby’s en kinderen bij KLM

KLM hanteert een korting van 90% voor baby’s tot twee jaar. Er is dan geen stoel voor de baby gereserveerd. Wij kunnen wel een babywiegje voor baby’s tot 12 maanden aanvragen. Voor kinderen van twee tot twaalf jaar geldt een korting van 25%. U kunt van tevoren een kindermaaltijd aanvragen.

 

Roken aan boord bij KLM

Alle KLM vluchten zijn niet-roken vluchten.

 

Herbevestigen van de vluchten

U hoeft uw vluchten met KLM niet te herbevestigen.