Vliegtickets Indonesie

Van Verre heeft ticketprijzen, die vaak voordeliger zijn dan op een ticketsite, met name als u tijdig boekt.

Wij hebben namelijk speciale tarieven van de luchtvaartmaatschappijen, die lager zijn dan de gewone verkooptarieven. Deze moeten wel gekoppeld zijn aan een landarrangement, is voorwaarde van de airlines. We mogen deze dan ook in principe niet los publiceren.

Wij stellen dus een totaalpakket samen, gebaseerd op uw wensen, met de daarbij behorende totaalprijs per persoon.

Prijs van vliegtickets naar Indonesië

Van Verre biedt vliegtickets naar Indonesië aan. U kunt vliegen vanaf Schiphol, maar ook vanaf bijvoorbeeld Brussel, Dusseldorf of Frankfurt. De prijs van vliegtickets Indonesië is onder andere afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij en het seizoen. De landendeskundigen van Van Verre kijken bij het boeken van een vliegticket niet alleen naar de prijs, maar ook naar de reisduur en het aantal overstappen. Uiteraard houden wij rekening met uw wensen. U kunt ook een optie nemen op een vliegticket, zodat u er even over na kunt denken zonder het risico dat de aanbieding weg is. De boeking wordt pas definitief als u akkoord geeft. Neem gerust contact op met de landendeskundigen van Van Verre voor meer informatie over een vliegticket Indonesië of een rondreis Indonesie.

 

Vliegen naar Indonesië

Vliegen naar Indonesië duurt gemiddeld vijftien a zestien uur bij een rechtstreekse vlucht naar Bali of Java (Denpasar en Jakarta). Sommige luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten naar Indonesië aan met een stopover in onder andere Dubai, Singapore of Kuala Lumpur. Vanzelfsprekend is de vliegtijd naar Indonesië dan langer. U kunt ook een stopover met een of meerdere overnachtingen doen, zodat u uw rondreis Indonesië kunt combineren met een verblijf in Dubai, Singapore of Kuala Lumpur. Vliegen binnen Indonesië is uiteraard ook mogelijk. Bij een rondreis Sumatra, Lombok, de Kleine Sunda eilanden, rondreis Sulawesi, Kalimantan, Irian Jaya of de Molukken heeft u een stopover in Jakarta (Java) of Denpasar (Bali).

 

Vluchten Indonesië

Verschillende luchtvaartmaatschappijen bieden vluchten aan naar Indonesië.

klm vliegtuig

Vliegen met KLM naar Indonesië

KLM is een goede en betrouwbare luchtvaartmaatschappij met als thuisbasis Schiphol. Vliegen naar Indonesië met KLM is heel comfortabel. KLM maakt meestal een tussenstop in Singapore of Kuala Lumpur. Lees meer over vliegen met KLM.

Singapore_Airlines (2)

Vliegen met Singapore Airlines naar Indonesië

Singapore Airlines is een van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld. Al meerdere jaren staat Singapore Airlines in de top 3 van de beste luchtvaartmaatschappijen ter wereld, uitgeroepen door Skytrax. Singapore Airlines vliegt dagelijks met een Boeing 777 van Schiphol naar Singapore, vanwaar u met de dochtermaatschappij Silk Air verder kunt vliegen naar Indonesië. Lees meer over vliegen met Singapore Airlines.

568

Vliegen met Garuda Indonesia naar Indonesië

Garuda is een uitstekende Indonesische luchtvaartmaatschappij. Garuda Indonesia vliegt een paar dagen per week non-stop naar Jakarta, op andere dagen wordt er een tankstop gemaakt. Jakarta Soekarno-Hatta Airport is de belangrijkste toegangspoort naar Indonesië waarvandaan veel binnenlandse vluchten gaan naar de andere eilanden van Indonesië. Lees meer over vliegen met Garuda Indonesia.