Bouwsteen: Op avontuur op de eilanden van Vuurland

Reis af naar het einde van de wereld! Geniet van de onaangetaste natuur en wandel urenlang zonder iemand tegen te komen. U kiest voor avontuur in het Chileense Tierra del Fuego en reist per vliegtuig naar Vuurland. Zeil door de fjorden of verken vanaf de rug van een paard dit stukje ongedwongen natuur.

Naar het einde van de wereld!
Wandel door de ongerepte natuur
Een mooie, luxe accommodatie
Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
De ongerepte natuur van Chili is prachtig, met Torres del Paine als mijn favoriete nationale park en het woestijngebied van San Pedro de Atacama

Reis van dag tot dag: Avontuur op de eilanden van Vuurland

Dag 1      Vlucht naar Isla Navarino

Dag 2      Isla Navarino

Dag 3      Isla Navarino

Dag 4      Vlucht terug naar Punta Arenas

100% maat werk

Dag 1 Punta Arenas - Isla Navarino

Chili-Isla-Navarino-Hiken Chili-Isla-Navarino-Kanaal Chili-Isla-Navarino-Natuur

Klaar voor een avontuur om nooit meer te vergeten? Per vliegtuig reist u naar het einde van de wereld! Alleen de vlucht is al onvergetelijk. U vliegt over de vele eilanden van Chili, via de fjorden en over zee tot u landt op de kleine airport van Puerto Williams. Dít is Vuurland! Verder zuidelijk op dit continent kunt u bijna niet komen.

 

U wordt opgehaald en naar de accommodatie, twee kilometer buiten de stad, gebracht. De komende dagen bestaan uit verwondering, actieve excursies en ongerepte natuur. U kunt verschillende excursies ondernemen. Zeker niet te missen hier is een prachtige wandeling door het gebied richting uitzichtpunt Dientes de Navarino of een wandeling naar de Los Bronces-waterval. Liever de eerste dag wat rustiger starten? Een stadstour of een bezoek aan het botanische park nabij de stad is ook mogelijk.

 

Nog een geweldig pluspunt aan deze lodge: het eten staat voor u klaar. Het is genieten hier! De producten zijn vers, de vissers en boeren komen hun waren brengen en wat de kok maakt, is iedere keer weer anders.

 

Overnachting in Lakutaia Lodge.

Inclusief binnenlandse vlucht, transfer, lunch, diner

Dag 2 Isla Navarino

Heeft u gisteravond naar de sterren gekeken? Er is hier zo weinig omgevingslicht dat u miljoenen sterren kunt zien. Iedere avond weer een betovering. Na het ontbijt is het tijd voor een excursie. Een echte aanrader is het kajakken in het Beagle-kanaal. Vroeger kajakten de nomaden hier al. U peddelt door de Seno Lauta, de Seno Micalvi en ziet duizenden ganzen en meeuwen. Het kan koud zijn, maar alle benodigdheden worden verstrekt. Ook niet te missen: vanaf de rug van een paard dit ruige subarctische gebied ontdekken. De omgeving leent zich er perfect voor.

 

Overnachting in Lakutaia Lodge.

Inclusief ontbijt, lunch, excursie, diner

Dag 3 Isla Navarino

Chili-Isla-Navarino-Pinguins

Nog een laatste dag om dit bijzondere plekje te ontdekken. Er is veel te doen en de opties zijn bijna eindeloos. Wilt u deze ervaring nog bijzonderder maken? Dan biedt deze accommodatie nog een aantal mogelijkheden welke niet standaard zijn opgenomen, vraag ons naar de mogelijkheden. Zo kunt u hier bijvoorbeeld een 4-daagse trekking maken. De overnachtingen zijn simpel, in the middle of nowhere. U ziet bijzondere dieren en adembenemende vergezichten.

 

Een andere optie waar de lodge ook bekend om is, zijn de helikopter vliegvis-ervaringen. U gaat per helikopter een aantal dagen vliegvissen in ongerept gebied. Een onvergetelijke droom voor echte visfanaten. Kiest u voor een wat kortere, bijzondere ervaring? Dan is de zeiltrip op een traditionele boot wellicht wat voor u, dit kan al vanaf twee dagen met één overnachting. Het avontuur helemaal compleet maken? Vanuit hier kunt u een unieke Antartica-ervaring beleven: per mini-vliegtuig naar het witte continent. Kiest u voor één of meerdere dagen? Alle bovengenoemde excursies zijn tegen meerprijs.

 

Overnachting in Lakutaia Lodge

Inclusief ontbijt, lunch, diner

Antarctica
Punta Arenas

Antarctica

Dit zal ongetwijfeld de duurste, maar ook de meest bijzondere excursie zijn die u in uw hele leven maakt: naar...

Dag 4 Isla Navarino - Punta Arenas

De laatste dag van dit avontuur aan het einde van de wereld is aangebroken: geniet nog van een mooie ochtend in de omgeving. Wandel rondom de lodge of ga nog even naar de stad. In de vroege middag wordt u opgehaald en naar de luchthaven gebracht waar uw vliegtuig weer klaar staat om u terug naar Punta Arenas te brengen.

 

Inclusief ontbijt

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën