Bouwsteen Verblijf in Torres del Paine NP

Een letterlijk en figuurlijk hoogtepunt dat in iedere Chili-reis thuishoort. De granieten pieken van de Torres in het gelijknamige Nationale Park zijn een must-see. Bergpieken, heldere meren, drijvende ijsschotsen, bossen en pampa’s, gletsjers; de natuur is afwisselend. Ga hiken of paardrijden en maak een boottocht. U verblijft in een luxe hotel. Zowel alle maaltijden als de excursies zijn inbegrepen.

Hotel IN het National Park
Elke dag excursies inclusief
Verblijf op basis van volpension
Peru-Machu-Picchu-Judith
Judith
Jaren heb ik door Latijns-Amerika gereisd, om uiteindelijk een paar jaar te settelen in Chili. Voor mij voelt Latijns-Amerika dan ook als thuiskomen.
Vulkaan-Poas-Costa-Rica-Tamara_5_622548
Tamara
De ongerepte natuur van Chili is prachtig, met Torres del Paine als mijn favoriete nationale park en het woestijngebied van San Pedro de Atacama

Reis van dag tot dag: Verblijf in Torres del Paine NP

Dag 1     Naar Torres del Paine National Park

Dag 2     Torres del Paine National Park

Dag 3     Torres del Paine National Park

Dag 4     Vertrek naar Puerto Natales of Punta Arenas

100% maat werk

Dag 1 Puerto Natales of Punta Arenas - Torres del Paine National Park

Hoogtepunt van een Chili-reis!

Chili-Torres-del-Paine-NP-wandelpad_1_429090 Chili-Torres-del-Paine-ijsschotsen_1_429113 Argentinie-Torres-del-Paine-Eva_1_429054

U wordt opgehaald voor een gedeelde transfer naar uw hotel. En dat is een bijzonder verblijf: hotel Las Torres ligt aan de voet van de Torres, het meest nabij van alle accommodaties. Het uitzicht vanaf het hotel is dan ook schitterend. U ziet de bergen en de pampa’s. Een ideaal uitgangspunt om te wandelen en het Nationale Park te verkennen. U verblijft op basis van all-inclusive in het hotel. Alle maaltijden, alle drankjes (behalve premium wijnen en gedistilleerd) zijn inbegrepen, evenals de entree tot het Nationale Park. Als bonus zijn ook excursies inclusief. Kies ter plekke voor welke excursies u intekent.

 

De granieten pieken van de Torres del Paine bergen zijn imponerend. Het Nationale Park van Torres del Paine is een wandelgebied bij uitstek. En er is voor ieder wat wils. Van eenvoudige korte wandelingen tot meerdaagse hikes. In het natuurgebied ziet u hoog oprijzende bergen, soms met besneeuwde toppen. Er zijn steppes, gletsjers en meren.

 

Overnachting in Torres del Paine National Park.

Inclusief lunch, diner

Dag 2 Torres del Paine National Park

Het nationale park te voet op de rug van een paard verkennen

Er zijn tien excursies van een halve dag en meer dan tien excursies van een hele dag waaruit u kunt kiezen. Zo zijn er boottochten over Grey Lake, naar de Balmaceda gletsjer, naar de Blue Lagoon. De leukste paardrijtocht vinden wij die naar de Base Torres. Een rit van tien kilometer, gecombineerd met een wandeling van acht kilometer. Er zijn ook kortere en langere paardrijtochten zonder wandelingen. Liever niet op de rug van een paard? Kies dan voor alleen een hike. Er zijn diverse trails van rond de zes kilometer tot lange dagwandelingen van 27 kilometer!

De gidsen die de excursies begeleiden weten veel wetenswaardigheden te vertellen en de paardrijtochten worden begeleid door Baqueanos, Chileense gaucho’s.

 

Overnachting in Torres del Paine National Park.

Inclusief ontbijt, lunch, diner, excursie(s)

Dag 3 Torres del Paine National Park

Varen langs ijsschotsen en gletsjers

Argentinie-Torres-del-Paine-Natuur_1_429035

De excursie die we zeer aanraden is de boottocht over Grey Lake. Hierbij krijgt u het beste beeld van het Torres del Paine National Park. Tijdens de boottrip komt u langs de Zwarte Brug, uitkijkpunten over de Nordenskjöld en de Sarmiento, u ziet het kleinere Lake Pehoé en de Salto Grande waterval. Na een lunch bestaat de mogelijkheid om te wandelen. En het hoogtepunt van de tour is aan het einde: u ziet de Grey gletsjer. De tocht wordt uitgevoerd met een catamaran waarop maximaal 100 personen passen. Onderweg heeft u de kans om vogels, waaronder zelfs condors en guanaco’s (lama-achtigen) te zien.

 

Overnachting in Torres del Paine National Park.

Inclusief ontbijt, lunch, diner, excursie(s)

Dag 4 Vertrek vanaf Torres del Paine National Park

Boordevol mooie herinneringen op uw netvlies is het alweer tijd om dit bijzondere natuurgebied te verlaten. U wordt opgehaald voor een gedeelde transfer.

 

Inclusief gedeelde transfer, ontbijt

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën