Bouwsteen Fogo Island Inn

Met de ferry reist u af naar Fogo Island. Een bijzonder eiland voor de kust van Atlantic Canada waar heuvellandschappen afgewisseld worden door ander natuurschoon. Wat dacht u van ijsschotsen die op zee voorbij schuiven? Niet alleen uniek, maar ook erg fotogeniek om te zien. Trek de wandelschoenen aan en maak een wandeling over het eiland. Misschien heeft u geluk en ziet u zelfs rendieren in het gras grazen.

Spot rendieren in het najaar
Oog in oog met ijsschotsen
Een reis voor kunstliefhebbers
Noord-Amerika-zuidwest-Arches-National-Park_2_608006
Janine
Canada zit vol verrassingen, met zijn prachtige landschappen, spiegelende gletsjermeren, fjorden, watervallen, bruisende steden en wildlife.
Canada-Niagara-Falls-Anne_1_622458
Anne
Canada heeft mijn hart gestolen door de ruige natuur, vriendelijke inwoners, het noorderlicht dat ik heb kunnen aanschouwen en de grizzlyberen.
Canada-Toronto-Sign-Lisanne_1_582057
Lisanne
Canada is een fantastische bestemming om te verkennen, vanwege de natuurlijke schoonheid en diverse steden.

Reis van dag tot dag: Fogo Island Inn

Dag 1   Aankomst Fogo Island

Dag 2   Fogo Island

Dag 3   Fogo Island

Dag 4   Vertrek Fogo Island

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Fogo Island

Canada-Fogo-Island-Schaap Canada-Fogo-Island-Graslanden Canada-Fogo-Island-1

Vandaag maakt u de oversteek naar Fogo Island. Met de ferry komt u aan op het eiland.

 

Een eiland waar u een unieke ervaring staat te wachten. Het eiland ligt in het noordoosten van Newfoundland. Het is lange tijd onbereikbaar geweest voor buitenstaanders van het eiland, waardoor het zijn eigen identiteit heeft gekregen en behouden. De omgeving van uw accommodatie zal zeer in de smaak vallen bij kunst- en architectuurliefhebbers. Het eiland is het hele jaar door bereikbaar en iedere reisperiode heeft zijn charme. Kom in het voorjaar en geniet van de ijsbergen die voorbij komen en de lentebloemen die op komen. In de zomer kunt u wandelen door de groene valleien en langs tal van meertjes. En in het najaar start het bessenseizoen. Overal duiken de bessenstruiken op, die mooi afsteken tegen de heuvels.

 

Overnachting op Fogo Island.

Inclusief huurauto

Dag 2 Fogo Island

Vanuit de accommodatie kunt u alle kanten op. Ga wandelen, want op het eiland ligt maar liefst 200 kilometer aan wandelpaden. Eenvoudige routes maar ook uitdagende tochten langs de ruige kustlijn, voor ieder wat wils. Ga zelf op pad, of met een gids, die u alles kan vertellen over de bijzondere flora en fauna op dit eiland. Ga naar het strand van Oliver’s Cove, doe mee aan een Art workshop, maak zelf jam van de geplukte bessen of neem een kijkje bij de botenbouwers.


Liever een dagje rust? Uw hotel heeft ook voldoende mooie plekjes om heerlijk tot rust te komen, zoals de sauna, bibliotheek of in de avond, de sterren bekijken vanaf het dakterras.

 

Overnachting op Fogo Island.

Inclusief ontbijt, diner, huurauto

Dag 3 Fogo Island

Fogo-Island-Inn (2) Canada-Fogo-Island-Heuvelachtig

Tijdens het bessenseizoen (najaar) ziet u de kariboes over het land grazen. Deze rendierensoort graast graag op de graslanden. Pak voor de afwisseling de fiets om het eiland te verkennen. Of stap in de boot en vaar door de vissersplaatsjes. Uiteraard kunt u ook de zee op, voor het zien van drijvende ijsschotsen of zelfs walvissen. Sluit de laatste avond af bij het kampvuur.

 

Overnachting op Fogo Island.

Inclusief ontbijt, diner, huurauto

Dag 4 Vertrek Fogo Island

Er is een einde gekomen aan deze bijzondere ervaring op Fogo Island. U gaat met de ferry terug naar het vaste land om uw reis door Newfoundland te vervolgen.

 

Inclusief ontbijt, huurauto

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën