Bouwsteen Kangaroo Island Adventure

Een verblijf op Kangaroo Island is een must voor natuur- en dierliefhebbers! Verken het eiland met uw eigen huurauto en ga op zoek naar wildlife. Zie zeehonden op het strand van Seal Bay, spot koala’s hoog in de bomen en zie kangoeroes voorbij springen. Maak een wandeling door Flinders Chase National Park en ga picknicken op één van de mooiste stranden van Australië!

Zie wallabys, koala’s, zeehonden
Verblijf in kleinschalig pension
Op pad met eigen huurauto
Australie-Adelaide-Koala-Melany
Melany
Australië voelt als thuiskomen voor mij. De unieke en diverse natuur, hippe steden en de gezellige Aussies maken elke reis weer fantastisch!
Australie-Lisanne-Twelve-Apostels
Lisanne
Australië heeft mijn hart veroverd! De ontspannen sfeer, blije mensen, maar ook de waanzinnige natuur, onderwaterwereld en afwisselende landschappen!

Reis van dag tot dag: Kangaroo Island Adventure

Dag 1  Aankomst Kangaroo Island

Dag 2  Kangaroo Island

Dag 3  Vertrek Kangaroo Island

100% maat werk

Dag 1 Aankomst Kangaroo Island

Ca. 110 km / 1,5 uur

Australie-Kangaroo-Island-Seal-Bay-zeehonden Austalie-Kangaroo-Island-kust Australie-Kangaroo-Island-koala

Vandaag gaat uw Kangaroo Island-avontuur beginnen. U verlaat Adelaide en rijdt met uw huurauto naar de terminal in Cape Jervis waar de boot vertrekt. U vaart in ongeveer 45 minuten van Cape Jervis naar Penneshaw op Kangaroo Island.

 

Welkom op Kangaroo Island, een ongerept stukje paradijs! Het op twee-na-grootste eiland van Australië is een van de beste plekken van het land om wildlife te spotten. Door de geïsoleerde ligging hebben de dieren geen natuurlijke vijanden, waardoor zij vrij kunnen leven. De naam Kangaroo Island zegt het al, u zult hier vrijwel zeker kangoeroes en wallaby’s spotten. Maar ook koala’s, wombats, zeeleeuwen en vogelbekdieren leven op het eiland. Ga tijdens een wandeling door het Flinders Chase National Park op zoek naar diverse dieren en spot samen met een gids zeeleeuwen op het strand van Seal Bay. De ongerepte natuur en de rust op het eiland maken het verblijf extra bijzonder.

 

Overnachting op Kangaroo Island.

Inclusief huurauto, ferryovertocht

Dag 2 Kangaroo Island

Verken het dierenparadijs

Australie-Kangaroo-Island-remarkable-rocks-medewerkster-Melany

Een volle dag om het eiland te verkennen! In het zuiden van de Flinders Chase National Park vindt u bijzondere rotsformaties, ook wel de Remarkable Rock. Door erosie zijn de rotsen in opmerkelijke vormen geslepen. Iets zuidelijker treft u nog een bijzondere rotsformatie, namelijk de Admirals Arch. De rotsen van Armirals Arch zijn ook de rustplaats van de enorme Nieuw-Zeelandse pelsrobben.

 

Kangaroo Island heeft één van de mooiste stranden van Australië, namelijk Vivonne Bay. Het helderblauwe water in de beschutte baai nodigt uit om een duik te nemen. Een ideale plek voor een picknicklunch. Nog niet uitgekeken op al het wildlife? Bezoek dan Hanson Bay, waar u een grote kans heeft om koala’s te zien. Ook voor een actiever avontuur zit u goed op Kangaroo Island. Breng een bezoek aan Little Desert, een natuurlijke zandduin tussen de eucalyptusbossen, en glij op een sandboard van de zandduinen af. Of ga kajakken over de rustige rivier achter Vivonne Bay en spot diverse vogelsoorten.

 

Overnachting op Kangaroo Island.

Inclusief huurauto

Kajakken
Kangaroo Island

Kajakken

Ervaar de rust en sereniteit van Kangaroo Island terwijl u peddelt langs de oever van de Harriet River die net...

Sandboarden
Kangaroo Island

Sandboarden

Een bezoek aan de Little Sahara is zeker een must tijdens uw verblijf op Kangaroo Island. Hoe leuk is het dan...

Mijn reisidee
Voeg deze reis toe aan mijn reisideeën.
Toevoegen aan mijn reisideeën Toegevoegd aan mijn reisideeën